Filmhírcsomag v2 4.19

Képözön a Frank Miller dirigálta The Spiritből és a nem Frank Miller dirigálta G.I.Joe-ból, új poszterek az új Hulk és Hellboy filmekhez, plusz pár apróság a végére…

Az első Spirit fotók + új poszter

Tányérsapkás, vörös dominának öltöztetik Scarlett Johanssont Frank Miller The Spirit című képregényadaptációjában, derül ki az első hivatalos fotókból. A színésznő alakítja Silken Flosst, a noir-okból kihagyhatatlan végzet asszonyát, Dr. Octopus (Samuel L. jackson) személyi titkárnőjét, aki csábos pillantásokkal és levetett harisnyával próbálja behálózni a saját halálát megrendező bűnüldözőt (Gabriel Macht). Will Eisner képregénysorozata alapján készülő, zöld háttér előtt felvett The Spirit lesz Frank Miller első önálló rendezése, a végeredmény 2009 január 16-án kerül a mozikba. (Cinematrix)

Az első Incredible HULK poszter

A korábbi előzetes poszterek után megjelent az első „rendes” HULK filmposzter, mely nagyon hasonlít az amerikai kiadású Pókember 50. számára, aminek a hátterében ugyanúgy lehet szándékos utalás, mint krónikus ötlethiány. A zsebredugott kezű, farmerdzsekis Edward Norton viszont tiszta Robert DeNiro a Taxisofőr plakátjáról, Louis Leterrier rendező ezek szerint nagy Scorsese-rajongó. A The Incredible Hulk június 12-án kerül a magyar mozikba. (Cinematrix)

Az Empire angol filmmagazin laptörténelmet ír azzal, hogy ők készítették el a világ első 3D hatású borítóját, melyen pont a „Mokány” szakít át egy falat. Kár hogy ehhez a neves eseményhez nem volt új ötletük, és a Hulk #60 Mike Deaodato által rajzolt borítóját térhatásosították (van ilyen szó?). (KN)

Oldalak: 1 2 3