Farkas DVD/Blu-Ray

Az X-Men szaga kvázi hatodik felvonásaként november végén jelenik meg itthon a mozikban is nagy sikert arató Farkas, méghozzá nem kevesebb, mint hat változatban. Lássuk a részleteket!

A különlegesek közt ő a legkülönlegesebb. A győzhetetlenek között ő a legerősebb. Farkas (Hugh Jackman) vad, magányos, kortalan. Minden sebe azonnal gyógyul, a csontjait adamantiumötvözet teszi törhetetlenné. Ezúttal azonban – hosszú élete során először – mégis sebezhető. Egy titokzatos férfi kérésére Logan Japánba utazik, ahol egy olyan ajánlatot kap, amelytől egész élete megváltozhat. Ám céljai eléréséhez le kell győznie a félelmetes Ezüst Szamurájt, egy csapat nindzsát és egy veszélyes tudóst is. Erején felül harcol, ám nemcsak a szamurájkardok fenyegetik: saját démonait, kétségeit és félelmét is le kell győznie ahhoz, hogy életben maradjon. Ha viszont győz, erősebb lesz, mint valaha volt…

A Farkas 2013. november 27-én jelenik meg DVD-n, BD-n és BD3D-n az InterCom forgalmazásában. A filmet valamennyi változat eredeti (2.40:1) képarányban, DD5.1-es magyar és angol hang (BD-n és BD3D-n dts-HD MA 7.1-es angol hang), valamint magyar és angol felirat kíséretében tartalmazza. Mivel minden változat más és más extrát kínál (ezeket magyar felirattal abszolválhatjuk), ezért lássuk őket külön-külön (a tervezett, még nem végleges) borítóképekkel kiegészítve!

Egylemezes DVD:

  • Kisfilm: A Ronin újta
  • Előzetes

Egylemezes BD:

  • A Ronin útja – 5 kisfilm a forgatásról
  • Alternatív befejezés
  • Az X-Men: Az eljövendő múlt napjai kulisszái között

Háromlemezes BD3D (BD3D+2BD):

  • A film 3D-s változata BD3D-n (extra nincs)
  • A film 2D-s változata BD-n (az extrákat lásd fent)
  • A film „elszabadult”, azaz 12 perccel bővített, vágatlan változata BD-n (James Mangold választható audikomenntárjával)

A fentieken túl a film háromféle különleges kiadásban is megjelenik. A háromlemezes BD3D-t (BD3D+2BD) a jól ismert steelbookban és úgynevezett lakkdobozban is magunkévá tehetjük, amely egy speciális felületű fadobozt takar, ezenkívül megjelenik az úgynevezett Adamantium-gyűjtemény is, amely az eddig elkészült (szám szerint hat) X-Men film BD-változata mellett egy hetedik, exkluzív korongot is tartalmaz X-Örökség címmel, valamint egy klassz Farkas karom modellt is. A lemezek egy lapozgatós digistackben kapnak helyet, amely tartalmaz majd egy üres tálcát a jövőre elkészülő X-Men: Az eljövendő múlt napjai számára is. Ez utóbbi a Farkas 2D-s, mozis verzióját tartalmazza majd. Információink szerint mindhárom különleges változat megvásárolható lesz az Xpress.hu-n.

Forrás: xpress.hu