Az acélember DVD/DB

Október 24-én jelenik meg Az acélember (16) 3D Blu-rayen, 3D Blu-ray steelbookban, egy különleges, S betűt formázó 3D gyűjtői fémdobozos változatban, valamint 2D-s Blu-rayen és DVD-n, mely méltó tisztelgés lesz a világhíres Clark Kent, vagyis Superman karaktere előtt, aki idén töltötte be 75. születésnapját. A magyar piacon először a 3D Blu-ray steelbook egy újabb, tartósabb, szebb, úgynevezett “futurepak” változata kerül kiadásra, de a 3D Blu-ray gyűjtői fémdobozos változata is igazi csemege lesz a rajongók számára.

A kétlemezes 3D Blu-ray (3D és 2D Blu-ray) és az egylemezes Blu-ray extrái:

  • ERŐS KARAKTEREK, LEGENDÁS SZEREPEK – Vegyük sorra a legendás Superman-szerepeket, és kövessük nyomon a fejlődésüket a legújabb feldolgozásig.
  • KRIPTON TITKAI – Dylan Sprayberry (a 13 éves Clark Kent) lerántja a leplet Az acélember valamennyi lenyűgöző kriptoni gépezetéről, fegyveréről és űrhajójáról.
  • AKCIÓ A MAXIMUMON – Mindent megtudhatunk az elképesztően valósághű szuperhős-akciójelenetekről.

Az egylemezes DVD extrái:

  • KRIPTON TITKAI – Dylan Sprayberry (a 13 éves Clark Kent) lerántja a leplet Az acélember valamennyi lenyűgöző kriptoni gépezetéről, fegyveréről és űrhajójáról.
  • TOVÁBBI ÉRDEKESSÉGEK

Az acélember kiadványai:

  • 1 lemezes DVD
  • 1 lemezes Blu-ray
  • 2 lemezes lentikuláris borítós 3D Blu-ray
  • 2 lemezes limitált, fémdobozos (steelbook/futurepack) 3D Blu-ray és 2D Blu-ray (BD3D+BD)
  • 2 lemezes limitált, gyűjtői változat exkluzív fémdobozban 3D Blu-ray és 2D Blu-ray (3D és 2D Blu-ray)

Egy kisfiú ráébred arra, hogy különleges képességekkel rendelkezik és valójában nem is a Földről származik. Fiatalemberként felfedező útra indul, hogy kiderítse, honnan érkezett és milyen feladattal. A benne élő hőst azonban még felszínre kell hoznia ahhoz, hogy a világot megmenthesse a pusztulástól és az emberiség reményének szimbólumává válhasson.

A világ legismertebb, legnépszerűbb és legerősebb szuperhőse, a különleges történetű Superman visszatért – és ezúttal minden idők legerősebb csapata segítette a fantasztikus kalandok megelevenedését. A rendezői székbe a 300-at és a Watchmen – Az őrzőket is alkotó Zack Snyder ült, a történetváz kialakítását és a produceri feladatokat a Batman-trilógiával a világ legsikeresebb filmesévé vált Christopher Nolan vállalta. Clark Kent és Superman kettős szerepét Henry Cavill (Halhatatlanok) játssza; fontosabb partnerei mind Oscar-díjazottak vagy már jelölték őket: Lois Lane-t Amy Adams, az újság főszerkesztőjét Laurence Fishburne, a távoli bolygóról érkezett gyerek örökbefogadó szüleit Diane Lane és Kevin Costner, igazi apját Russell Crowe alakítja; a főgonosz mindig hálás szerepét Michael Shannon kapta.