Diabolik #1-3

Cím: Diabolik #1-3
Szerző(k):
Kiadó: Anagram Comics
Ár: 990 Ft
Formátum:
Terjedelem: 126 oldal
Megjelenés: 2018.07.15.
Megvásárolható: Közvetlen a kiadótól
Online vásárlás:

Nem volt elég a Dylan Dog? A Dampyr, a Morgan Lost vagy a Dragonero? Egy új kiadó, az Anagram Comics most elhozza Magyarországra a kultikus olasz antihős, Diabolik kalandjait! A magyar nyelvű kiadás a nyári képregénybörzén indul, rögtön három kötettel, korlátozott példányszámban, melyek egyelőre rendezvényeken és netes rendeléssel lesznek kaphatóak.

Vigyázat! A Diabolik felnőtteknek szóló képregény, bűnügyi „ponyva”, amely helyenként nyers módon ábrázol erőszakos cselekedeteket!

A könyvek az 1962 óta futó olasz sorozat klasszikus formátumú, fekete-fehér, egyenként teljes történetet tartalmazó epizódjai. A terjedelem minden esetben 126 oldal, ebből két oldal ismeretterjesztő háttéranyag. A bevezető ár kötetenként 990 Ft, de a kiadó tájékoztatója alapján érdemes az első három epizódot együtt beszerezni, mert azok úgy lettek összeválogatva, hogy az olvasó átfogó képet kapjon a Diabolik világáról, hangulatáról és a főbb szereplőkről.

Aki nem a mennyiségre hajt, és szereti az exkluzív kiadásokat, készül egy „még limitáltabb” verzió is, a három kötet együtt, fóliás védőtokkal, 3500 Ft-ért.

Borítógaléria és előzetes oldalak

Rendelési lehetőség:
• A könyvek börzés átvételre előrendelhetők, illetve postai kiszállításra előreutalással megrendelhetők az info@diabolik.hu e-mail címen.
• Börzei előrendeléseket 2018. július 13-án, pénteken éjfélig fogadják.
• A börzei előrendelés alapján félretett, de 13 óráig át nem vett könyveket a jelzett időpont után nem tudják már lefoglaltnak tekinteni, onnantól vásárlói igény szerint megvásárolhatók.
• Postai megrendelést a börze előtt csak kötetenként (illetve gyűjteményes kiadás esetében 3×1 kötetként) 100 példányra vesznek fel, a továbbiak teljesítését a börze utáni készlet alapján folytatják.
• A hivatalos megjelenés a július 15-i nyári börze, a postázás ezután indul.
• Postaköltséget a rendelt darabszám alapján tudnak kalkulálni. Egyszerre rendelt 6 db kötetig a postaköltség plusz biztonságos csomagolás díja belföldre 1700 Ft (Magyar Posta csomagszállítás).
• Rendeléskor pontosan fel kell tüntetni a beszerezni kívánt tételeket: gyűjtői kiadás (benne a 3 kötet együtt), vagy külön epizódok, darabszámokkal.

Tervek a folytatásra: amennyiben sikeres lesz az első három epizód, úgy ősszel érkezhet a következő kettő, év végére pedig még további kettő. Ezek mellett várható a 170 oldalas, nagyobb alakú Il grande Diabolik különkiadások megjelenése is, szintén válogatva. Az első vagy tavaszra, vagy már év végére, helyet cserélve a 6. és 7. rendes epizóddal. Ez csakis az olvasókon múlik.