DC Szuperhősök Sorozat #1-5 (MISKOLC)

[2009.01.26.] Megtörtént a CSODA, országosan is kaphatóak lesznek!

[2008.11.06.] „Véget ért a móka mára, zárul a DC hőstára.” Vagy inkább: „Egy gyűrű mind felett, egy gyűrű kegyetlen…” És tényleg. A DC Szuperhősök sorozatának gyűrűhordozója eljutott Mordorig, és ezzel véget vetett a további hősök színrelépésének…

Döcögve és az univerzum központjába célozva (Nem véletleül Miskolc volt a kiválasztott, hiszen Acélváros! :D) 5 ólomkatona képviseltette magát a DC hősei közül. Átgondolatlanul, várható végkifejlettel kaptunk egy híján csonka JLA-t, viszont a négy hérosz könnyedén le tudja majd nyomni a nevető halak feltalálóját. Muhaha. Fanyar vicc ez így a végkifejlet tudatában.

Nem is rablom időtöket tovább üres fecsegésemmel, íme az Utolsó Akcióhős:


Sterilen, és bontva.


„Izmos karok, vasököl, oda csap ahova köll.”


„Mire jó a jobb kezem? Eltakarja a szemem…”


– Mi van a kezedben fiam?
– Görcs…


A szerkesztő üzenete. Ez várható volt!


… ezt meg várhatod!

Köszönjük a figyelmet. Hirtelen átvillanva gondolatfoszlányaim két megoldást dobtak ki:
1 – Megvárják ennek az 5. résznek is a fogyását, és ha számukra kedvező, akkor indulhat az országos terjesztés elölről!
2 – Veszik a kalapjukat, és köszönés nélkül távoznak.
Reménykedjetek az első pontban! ;)


[2008.10.27.] Csütörtökön hiába is mentünk volna újságoshoz, hoppon maradtunk volna, ellenben péntek reggel már minden miskolci újságárusnál ott vigyorgott a „bűn hercege”. Hogy mit is tartalmaz a kiadvány már el sem mondom, fotók a folytatásban! Sőt lehull a lepel a sorozat 5. tagjáról is!

Az ötödik, a tesztüzem utolsó állomását képező és a folytatásnak Zöld Lámpás utat jelző figura pedig nem más lesz, mint… ;)

És ha már itt tartunk, jóbarátom (szinte szomszédom) még a hónap elején írt erről a sorozatról, mint jelenségről, avagy ritka alkalom, hogy valamit csak itt és csak most! :D


[2008.10.09.] Menetrend szerint futott be a mai napon is a DC Szuperhősök sorozat tesztüzeméből (azaz csak Miskolcon!) a legújabb szám, mely a Fürgerókalábú figurájából és az adatlapját tartalmazó füzetből áll.

Az ára 2490.- Ft. (Vélhetően innentől bukik majd a sorozat. :()

A tartalomból:

  • Kézzel festett (sorszámozott) Flash figura,
  • A szokásos karakterbemutató füzet,
  • Megrendelőlap.

Oldalak: 1 2 3 4