Batman: Őrült szerelem és más történetek

Cím: Batman: Őrült szerelem és más történetek
Szerző(k): Paul Dini, Bruce Timm
Kiadó: Fumax
Ár: 7995 Ft
Formátum: keménytáblás kötet
Terjedelem: 208 oldal
Megjelenés: 2022.11.
Megvásárolható: Közvetlen a kiadótól
Online vásárlás: fumax.hu
Bevásárlólista: Loading

Harley Quinn szerelmes, méghozzá balszerencséjére a világ leg­őrültebb bohócába, Jokerbe. De mivel bizonyíthatja az ember lánya a szerelmét egy ilyen nehézsúlyú pszichopatának? Erre a kérdésre Harley tudja a választ: nincs más dolga, mint végezni Joker ősellenségével, Batmannel…

Bruce Timm és Paul Dini az Emmy-díjas Batman-rajzfilmsorozat mögött álló két zseni. Első közös képregényes munkájuk, a Batman: Őrült szerelem hatalmas kritikai sikert aratott, és 1994-ben elnyerték a legjobb önálló történetnek járó Eisner- és Harvey-díjat. Egy évvel később szintén megkapták az Eisner-díjat a The Batman Adventures Holiday Specialért.

Ebben a kötetben lenyűgöző közös munkáikat gyűjtöttük össze, amelyekben a Timm–Dini duó mélyre ás a Sötét Lovag veszélyes nőkkel, vérszomjas démonokkal és halálos csapdákkal teli világában, és nem mellesleg feltárja Harley Quinn eredettörténetét is!

A kötet a Batman: Mad Love one-shot mellett történeteket tartalmaz az alábbiakból: Batman Adventures (1992–1995 1st Series) Annual #1–2, Batman Adventures Holiday Special (1995), Adventures in the DC Universe (1997–1998) #3 és Batman Black and White (1996) #1.

A kötet előrendelhető a kiadó oldalán.