Batman: Gotham Lovagja – Limitált 2DVD-s kiadás!

Júliusban, az új BATMAN mozifilm amerikai premierjéhez időzítve nálunk is megjelenik a legújabb sötét lovagról készült nagyszabású rajzfilm, a BATMAN – GOTHAM LOVAGJA, mely hagyományos kereskedelmi forgalomba csak egylemezes változatban kerül, nálunk (xpress.hu) azonban – limitált darabszámban – egy 100 perces bónusz-lemezzel együtt is megrendelhető a film!

Az epikus alkotás különlegessége, hogy az egybefüggő, egész estés történetet (hogyan lett a kezdő Batmanből Gotham félelmet nem ismerő védelmezője) 6 fejezetben, 6 különböző neves japán anime-rendező meséli el, méghozzá mind a saját stílusában!

Csupán pár napotok van tehát eldönteni, hogy szeretnétek-e megszerezni az exkluzív kiadást! Ha igen, akkor vasárnapig rendeljétek elő az Xpress-en a 2 lemezes változatot!

Sőt, ha elegendő előrendelés érkezik, az sem elképzelhetetlen, hogy papírtokos kiadást fogunk kapni!

Előrendelési lehetőség és részletek:

Természetesen az 1 lemezes, sima verzió is előrendelhető:


Batman, Gotham lovagja

„A nagysikerű Animátrix mintájára a Warner kedvenc bőregerének is körített egy több – jelen esetben hat – felvonásból álló animét.

Kiváló forgatókönyvírók: David Goyer (Batman: Kezdődik), Josh Olson (Erőszakos múlt) és Alan Burnett (Batman: A rajzfilmsorozat), valamint elismert animációs filmkészítők közreműködésével született meg ez a hat lenyűgöző rövidfilm. A világraszóló kalandok során a szemünk előtt válik Batman zöldfülű igazságosztóból Sötét Lovaggá. A Denevérember szembeszáll a félelmetes Madárijesztővel, az eszelős Gyilkos Krokkal és a soha nem vétő Lövésszel. A nagyszerű animátorok által alkotott lélegzetelállító víziókban Batman egyszerre ember és legendás szuperhős.

A hat epizódból álló összeállítás (az epiódokról részletesebben itt olvashatsz, egyelőre angolul) 2008. július 8-án jelenik meg DVD-n a Fórum Home Entertainment forgalmazásában. A rajzfilmeket szélesvásznú tévékre optimalizált képpel (1.78:1 képaránnyal), DD5.1-es magyar és angol, valamint magyar és angol felirattal élvezheted. Jelen pillanatban az egyetlen megerősített extra egy audiokommentár valamennyi epizódhoz a DC Comics alelnökével és kreatív igazgatójával, Gregory Noveckkel, a Batman egykori szerkesztőjével, Dennis O Neillel és Batman eredeti hangjával, Kevin Conroyjal.” (xpress.hu)


Eredeti borítógaléria