Batman: Arkham Asylum Collector’s Edition

A játékipar hajnalán természetes volt, hogy a nagy szeretettel készített szoftverek egyedi csomagolásban, extrákkal telepakolva jelentek meg. Mára sajnos az egyen DVD-tok és a papírzacskó vált uralkodóvá, a különlegesebb verziókért mélyebben kell a zsebünkbe nyúlnunk.

Minden idők egyik legkihagyhatatlanabb ajánlatával állt elő az Eidos, legalábbis a Denevérember-rajongók, azok közül is a gazdagabb, kedvencéért akár vagyonokat is áldozni hajlandók számára. A Batman: Arkham Asylum gyűjtői kiadása már a csomagolásával tudtunkra adja, hogy itt valami extra finomságra kell számítanunk, hiszen egy Batarang-formájú kemény dobozban érkezik, és ez a külső nem véletlen, odabent ugyanis egy állványra helyezett 14 colos Batarangot találunk, mely a filmekben és a játékban is szereplő fegyver hű replikája.

Ha ez még nem volna elég, egy dombornyomású, bőr porvédő tokban megkapjuk az elmegyógyintézet orvosának 48 oldalas, az ápoltak (azaz a játékbeli karakterek) színes rajzaival telepakolt naplóját, különleges kivitelben. Maga a szoftver egy két korongos digipack csomagolásba kerül, melyben a játék lemezén kívül természetesen megtaláljuk az „Így készült” háttéranyaggal (öt fejezet, benne többek között Mark Hammil és Kevin Conroy interjúval) tömött diszket, PS3 tulajok Blu-ray, X360 gazdák DVD hordozón, plusz egy teljesen színes kézikönyvet is. És még nincs vége! Szert teszünk ugyanis két extra pályára is: az egyik, a Crime Alley benne van a cuccban, így azonnal játszhatjuk, a Challenge nevű „térkép” pedig letölthető tartalom (DLC), ennek elérési kódját tartalmazza a pakk… (pcguru.hu)