Ázsiai lesz az új Hulk

A Marvel – hasonlóan a DC négy évvel ezelőtti akciójához – rebootolja sorozatait, és számtalan változtatással él. A női Thorról és az új Amerika Kapitányról már volt szó, a legújabb hírek szerint pedig Bruce Bannert is leváltják, a Bosszú Angyalainak segítője, Amadeus Cho fog ezentúl a zöld melákká alakulni.

Az új zöld óriás a Totally Awesome Hulk első számában fog majd debütálni valamikor december környékén. Cho egy jó ideje állandó szereplője volt a Hulk képregényeknek és nagyban hasonlít Bruce Banner karakterére is. Az új Hulk egyébként az első ázsiai-amerikai származású főszereplő lesz majd a Marvel gondozásában készült képregények közül.

– írja az Entertainment Weekly hírére alapozva a Cinestar.

amadeus-hulk

Alex Alonso, a Marvel főszerkesztője pedig így nyilatkozott:

Amikor egy időre visszavonultunk és azon gondolkoztunk hogyan gondolhatnánk újra a régen futó sztorikat és mit kezdenénk velük, mint Hulk történetének egykori szerkesztője belegondoltam, hogy Bruce Banner milyen régóta hordozza ezt a terhet a hátán. Továbbgondoltam a dolgot, hogy milyen lenne ha más kapná meg ezt a terhet. Egyből Amadeus karakterére gondoltam. Egy vézna srác, akinek mindene megvan arra,hogy cool legyen, kivéve a fizikai megjelenése, másrészt pedig teljesen más Bannerhez viszonyítva, mármint intellektuálisan teljesen olyan, mint Bruce, de mégis teljesen más, hiszen csak egy tinédzser, aki még nem élt annyit. Bannerre felnőttként nehezedett ez a teher. Tehát teljesen más oldalról tudjuk bemutatni a nehézségeit ennek az erőnek.

Forrás: Cinestar