ELFOGYOTT! – Az ellopott futár – Limitált kiadás egyedi borítóval (kilencedik évfordulós kiadás)

Cím: ELFOGYOTT! – Az ellopott futár – Limitált kiadás egyedi borítóval (kilencedik évfordulós kiadás)
Szerző(k): Rejtő Jenő, Kiss Ferenc, Garisa H. Zsolt, Pilcz Roland
Kiadó: kilencedik.hu
Ár: 9999 Ft
Formátum: puhafedeles kötet
Terjedelem: 92 oldal
Megjelenés: 2021.04.29.
Megvásárolható: Közvetlen a kiadótól
Online vásárlás:
Bevásárlólista: Loading

Az Ellopott Futár normál kiadásán kívül készül 9db limitált, ún “blank cover” változat is, mely üres borítókra Garisa H. Zsolt AlfaBéta-díjas mesterember igény szerint bármit rárajzol a nyájas olvasónak!

  • Ez a változat kizárólag tőlünk vásárolható meg!
  • Kézbesítése megjelenés után körülbelül egy hónapra várható futárszolgálattal, melynek költsége már benne van az árban!
  • Egy limitált példány ára 9999Ft és ennek az adatlapnak a kilencedik.hu Facebook oldalán lévő megosztásánál lehet jelentkezni rá!
  • Egy személy csak egy példányt kérhet!
  • Jelentkezési és fizetési határidő 2021. március 29., de reméljük hamarabb gazdára talál mindegyik!

Fülszöveg:

Ez a történet Prücsökről szól, na meg azokról akik segítettek neki. Úgymint: – Babette anyó – Tülök Bull – Schulteisz, az Ikrek – Horog Bele, a Jelölt – Ész Lajos, az Álmos Elefánt – Kirúg Hümér – Korn Atya – Rita Kamélia – Szivar – Gomb Riza – Tanúpipőke, a hivatásos járókelő – Részes Mandarin – Cefi, a vízfejű drót.
Csak Vérfürdő Bill van ellene…
Na, de ki az a Vérfürdő Bill?!

A Marseille-i kikötőnegyed kérges kezű és szívű lakói közé egy napon magányos kamaszlány érkezik. Prücsök bebörtönzött édesapja perének újrafelvételét szeretné elérni Marseille és Észak-Afrika teljhatalmú uránál, Mervin kormánybiztosnál.
Babette anyó, Ész Lajos, Kirúg Hümér, Rita Kamélia és társaik pártfogásával a “nemzetközi kémnő” tornádóként forgatja fel a gyarmati felsővezetés jónéhány tagjának életét – egészen a boldog végkifejletig.

Előzetes:VAN MÉG MÉG MIT OLVASNI: