Abraham Lincoln, a vámpírvadász

Augusztusban kerül bemutatásra az Abraham Lincoln, a vámpírvadász 3D (16) című film, amihez két remek videó érkezett.

Az első feliratos összeállításban a rendező a koreográfusok és a főszereplő segítségével mutatja be a film egyik nagyjelenetét, amiben főhősünk 20 vámpír ellen veszi fel a harcot:

A második videóban láthatod a végleges jelenetet:


Az Egyesült Államok legendás, 16. elnöke, Abraham Lincoln (Benjamin Walker) sokáig az emberi szabadságjogok állhatatos védelmezése miatt volt híres. Pedig az embereknek valami egészen más miatt kellene ismernie őt, és a vámpíroknak más miatt kellene félni tőle. A jövendőbeli elnök még csak kilenc éves volt, amikor elárvult. Akkor még nem is sejtette, mi okozta édesanyja korai, tragikus halálát. Amikor viszont rájött az igazságra, csupán egyetlen célt tűzött maga elé: a bosszút. Elhatározta, hogy megtisztítja a földet a vámpíroktól és rabszolgatartó emberi szövetségeseiktől – ha kell, még polgárháborút is indít ellenük.
A sötét humor és a vérfagyasztó látvány két nagymestere, Tim Burton és az Éjszakai őrség-et, a Nappali őrség-et valamint a Wanted-et jegyző Timur Bekmambetov fogott össze, hogy megfilmesítse a tavalyi év nagy amerikai könyvsikerét, melyben a legendás elnök életének titkos oldalát ismerhetjük meg.
A film digitális 3D-ben lesz megtekinthető.

Abraham Lincoln, a vámpírvadász 3D (Abraham Lincoln: Vampire Hunter)
(2012) Thriller, Horror, Kaland 105 perc
Rendező: Timur Bekmambetov
Főszereplők: Rufus Sewell, Benjamin Walker, Alan Tudyk, Mary Elizabeth Winstead.
Stúdió: 20th Century Fox
Bemutató dátum: 2012. augusztus 9.