A csodálatos pókember (2012)

[2012.07.15.] További két remek videó érkezett:

Az egyikben a főszerepet alakító Andrew Garfielddal készült feliratos összeállítást láthatod, amelyben részletesebben mesél a karakteréről:

A másik videóban Gwen kap fontosabb szerepet, aki közelebbről is megismerkedik Dr Connors alteregójával, a félelmetes Gyíkkal.

[2012.07.05.] Új, magyar feliratos filmklip, amiben Peter először találkozik Connors doktorral a Oscorpnál, ahol nem mellesleg Gwen kutatóasszisztensként dolgozik.

[2012.07.02.] Két nagyszerű videót érkezett A csodálatos pókemberhez (12) című filmhez.

A feliratos összeállításban a Stacey kapitányt alakító Dennis Leary mesél a karakteréről illetve a Pókemberrel való első találkozásáról. A film július 12-től 3D-ben és IMAX 3D-ben is a mozikban.

A második videóban Pókembert láthatjuk, amint New York utcáin látványos meglóg az őt üldöző rendőrök elől.

Pókember újjászületik: ez a film a különös hős eredetének történetét mutatja be – de egészen új nézőpontból, és minden eddiginél izgalmasabban.
Peter Parker (Andrew Garfield) átlagos gimis srác. Kicsit magányosabb, kicsit szótlanabb a társainál – talán azért, mert a szülei még kiskorában eltűntek, és azóta Ben bácsikája (Martin Sheen) neveli. Ahogy közeledik a felnőttkor, Petert egyre jobban érdekli a múltja, hogy ki ő igazán és mi történhetett a szüleivel. Úgy érzi, titkok hálója veszi körül. Egyedül iskolai szerelmében (Emma Stone) bízhat.
Amikor megtalálja apja régi irattáskáját, meghökkentő dokumentumok kerülnek elő belőle: attól kezdve egészen másképpen látja magát és a világot. A nyomok az Oscorpba, az idősebb Parker régi társához, dr. Curt Connors (Rhys Ifans) laboratóriumába vezetnek. A tudós egy különleges gyíkkivonat-szerrel kezeli magát, és a mellékhatások szörnyszülötté teszik őt. Pókember nem tehet mást: használni kezdi különleges képességeit, hogy legyőzze Gyíkot.
Az eddig is rendkívül népszerű Pókember szemkápráztató látvánnyal és fantasztikus szereplőgárdával tér vissza a mozivászonra!
A film 2D-ben, 3D-ben, és IMAX 3D-ben lesz megtekinthető.

Poszterek:

Előzetesek:

4. előzetes: (szinkronizált)

3. előzetes: (szinkronizált)

2. előzetes: (feliratos)

2. előzetes:

1. előzetes: (szinkronizált)

1. előzetes:

Oldalak: 1 2 3