A Hihetetlen Pókember: a HAZATÉRÉSig vezető események

Miután ősellenségét, a Zöld Manót legyőzte, Peter Parker úgy döntött, nem lesz többé Pókember, hogy normális életet élhessen gyönyörű, szupermodell feleségével, Mary Jane-nel.
De nem sokkal később újra rákényszerült, hogy felvegye a hálókat.

A döntése, hogy folytatja a szuperhőspályafutását, nagy nehézségeket okozott a házasságában. Hogy még rosszabb legyen a helyzet, egy rejtélyes idegen követni kezdte Mary Jane-t. A Baljós Hatos utáni harc végeztével, Peter hazaérve látta, hogy Mary Jane elrepült Hollywoodba, hogy a színészkarrierjét egyengesse. A repülő pedig felrobbant a levegőben.

Hiába volt bizonyíték rá, hogy MJ halott, Peter nem fogadta el, hogy nincs többé. Pókemberként minden követ megmozgatott, hogy bizonyítékot
találjon rá, hogy életben van – még Latvériába is elutazott Fátum doktorhoz. De nem sikerült a felesége hollétére bukkannia.

Már épp kezdte elfogadni az igazságot, amikor megtudta, hogy MJ mégis életben van. Valaki elrabolta még a felszállás előtt, és bombát helyezett el a gépen. Peter rájött, hol tartják fogva, és megmentette a lányt. Bár rövid ideig együtt maradtak, de a fogva tartása akkora sokkot okozott Mary Jane-nek, hogy úgy döntött: elhagyja Petert.

A történet folytatása, a NAGY MARVEL-KÉPREGÉNYGYŰJTEMÉNY első, A Hihetetlen Pókember: Hazatérés címet viselő kötete megvásárolható az újságárusoknál, 990- Ft-os bevezető áron, vagy rendeld meg közvetlenül a kiadótól a hachette.hu oldalon!