A Hihetetlen Hulk: Néma Sikolyok (NMK #08)

Cím: A Hihetetlen Hulk: Néma Sikolyok (NMK #08)
Sorozat: NAGY MARVEL KÉPREGÉNYGYŰJTEMÉNY
Szerző(k): Peter David, Dale Keown, Bob McLeod, Glynis Oliver
Kiadó: Hachette
Ár: 2890 Ft
Formátum: kötet
Terjedelem: 200 oldal
Megjelenés: 2018.04.12.
Megvásárolható: Újságárusok
Online vásárlás:

Bruce Banner kétségbeesetten keresi a feleségét. Eközben alteregója, a szürke Hulk újra csatlakozik az Oltalmazók többi alapítójához, Namorhoz, a Torpedóhoz és Dr. Strange-hez, hogy közösen küzdjenek meg egy másik dimenzió agresszorával.
És hogy még rosszabb legyen a helyzet, Hulk találkozik a kormány támogatta mutáns zsoldosokkal, a Szabad Erővel, sőt belefut az idegen, alakváltó skrullokba is!

A gyűjtemény a The Incredible Hulk #370-377 számát tartalmazza.

Előzmények:

Egy gamma-bomba-robbantás következtében Bruce Banner túlzott feszültség vagy düh hatására átváltozik a földkerekség legerősebb lényévé, a Hulkká!
Dr. Samson, egy szintén gamma-sugárzástól megerősödött, zseniális tudós újfajta módszerrel kísérletezik Bruce Banner és a Hulk különválasztására.
A sikeres eljárást követően a Hulk-mentes Bruce Banner feleségül veszi régi szerelmét, Betty Rosst. Ám néhány hónap elteltével Banner egészsége megromlik, így kénytelen ismét egyesülni Hulkkal.
Pár újabb kalandot követően Banner véglegesen a Hulk egy újabb, okosabb és ravaszabb kiadásává változik, majd Joe Fixit álnéven a Las Vegas-i maffia verőembereként helyezkedik el, ahol új kapcsolatba bonyolódik egy Marlo Chandler nevű nővel. Idővel Bruce visszaveszi az irányítást, így már csak éjjelente változik át, nappal önmaga marad.
Banner idővel úgy dönt, megkeresi a feleségét, Bettyt, aki halottnak hiszi őt. Egészen New Yorkig jut anélkül, hogy feltűnne neki, ketten is követik: Sámson doki és egy rejtélyes, csúcstechnológiájú jármű…

Előzetes: