Zoom kapitány visszatér!

[dvdextra.hu] Hogy ki is õ? Hát Földünk megmentõje, gigászi ellenfelek legfõbb rémálma, világfelforgató konspirációk nagy felszámolója! Szóval egy szuperhõs…. legalábbis az volt néhány évtizede, mostanság viszont nincs túl jó formában: a ráncokkal együtt egy méretes sõrhas is befigyel, ám a világ nem felejt, s ismét Zoom kapitányhoz fordul segítségért. Most azonban egy teljesen új küldetéssel. Nálunk DVD-n…

Kösd be magad, és készülj fel egy eget rengetõ kalandra! A Föld veszélyben forog, és a pusztulástól csak egyetlen hõs mentheti meg: a nagyszerû, az utolérhetetlen, a lehengerlõ Zoom kapitány… aki mostanság nincs éppen csúcsformában.

Zoom úr, polgári nevén Jack Shepard (Tim Allen) bizony elveszítette a szuperképességeit. Larraby generális (Rip Torn) és Dr. Grant (Chevy Chase) nem is egy világmegváltó akció kedvéért citálja õt vissza a kényszerpihenõrõl: hátulgombolós szuperpalántákból kell szuperhõsöket nevelnie, akik észbontó képességekkel bírnak, épp csak magukkal nem bírnak. Az eszes Marsha Holloway (Courteney Cox) segítségével a rakoncátlan kölykök megtanulnak csapatban dolgozni, megzabolázzák a képességeiket, és bátran szembeszállnak a gonosszal, akinek feltett szándéka felforgatni a világot.

A Szupersuli február 27-én nyitja meg kapuit a Fórum Home Enetertainment jóvoltából. Az elõadásokat eredeti (1.85:1) képarányban.DD5.1-es magyar és angol hang kíséretében hallgathatjuk, s korrepetálás gyanánt a következõ extrákkal élesíthetjük tudományunkat:
– Szuperhõsök a vásznon: Így készült a Szupersuli
– Szuperhõs-akadémia: Jó tanácsok gyerekeknek

Elõ- és megrendelhetõ az Xpress.hu-n.