V mint Vérbosszú (2 DVD)

[mano] Ki az az ember, aki sebhelyes arcát egy álarc mögé rejti? Hõs vagy õrült? Felszabadító vagy zsarnok? Ki lehet V, s ki fogja támogatni abban a tervében, hogy elpusztítsa a nemzetét elnyomó diktatúrát?

A Mátrix-trilógia alkotói bemutatják a V mint Vérbosszút, amely lebilincselõen kendõzetlen képet fest a jövõrõl. A torokszorító kultusz képregény alapján készült film fõszereplõje Natalie Portman játssza Evey-t, aki a rendszer egyik fogaskereke volt, s most döntenie kell, hogy az õt megmentõ hõs vajon tényleg a jóért küzd-e. Hugo Weaving ölti magára V, a karizmatikus szabadságharcos álarcát, kinek eltökélt szándéka, hogy bosszút álljon azokon, akik elcsúfították külsejét. Stephen Rea pedig azt a detektívet testesíti meg, aki mindent megtesz azért, hogy elkapja V-t, mielõtt kirobban a forradalom.
Egyre több minden forog kockán, az indulatok pattanásig feszülnek, az ellenfelek összecsapnak… Mondd, Te melyik oldalon állsz? V világában nincs középút.

EXTRÁK (2. LEMEZ):
– Kisfilm – A közeljövõ arculatának kialakítása- MAGYAR FELIRATTAL
– Kisfilm – Emlékezz! Guy Fawkes és a lõpor merénylet- MAGYAR FELIRATTAL
– Kisfilm – Anglia gyõzedelmeskedik: a V mint Vérbosszú és az újhullámos képregények- MAGYAR FELIRATTAL
– Werkfilm (így készült) – Mindörökké szabadság! – Így készült a V mint Vérbosszú- MAGYAR FELIRATTAL
– Egyéb – Macskaerõ montázs
– Elõzetes

A film hossza: 128 perc
Megjelenés dátuma: 2006. szeptember 19.
Hangsávok: DD5.1 magyar és angol
Feliratok: magyar, angol

Elõ- és megrendelhetõ az xpress.hu-n.

V, mint Vérbosszú (2 DVD)

[mano] Ki az az ember, aki sebhelyes arcát egy álarc mögé rejti? Hõs vagy õrült? Felszabadító vagy zsarnok? Ki lehet V, s ki fogja támogatni abban a tervében, hogy elpusztítsa a nemzetét elnyomó diktatúrát? A Mátrix-trilógia alkotói bemutatják a V mint Vérbosszút, amely lebilincselõen kendõzetlen képet fest a jövõrõl…
(tovább…)