The Darkness – A Film

(MoziNet) Nem kell nagy jósnak lenni ahhoz, hogy belássuk: a kifulladóban lévõ Álomgyárat lassan ismét vissza kell hozni a klinikai halál állapotából; ám hogy ez mégse következzen be, egy hollywoodi klinikán néhány kivételes filmszemmel és sebészi precizitással operáló ázsiai tehetséget készülnek mozgósítani.

Szinte már nincs is olyan hónap, hogy ne mutassanak be Amerikában egy olyan alkotást, amit ne egy ázsiai rendezõ készítsen, vagy ne egy távol-keleti produkció feldolgozása lenne. Ezt a tendenciát készül folytatni az eddig jobbára csak amerikai produkciókat remake-elõ Platinum Studios is, ami most a Blue Star Pictures-szel karöltve azt találta ki, hogy A szem és az Ab-normális szépség rendezõit, Danny és Oxide Pangot kéri fel legújabb projektjük, a The Darkness elkészítésére.
A Top Cow Comic családjába tartozó mû egy bérgyilkosról, Jackie Estacadóról szól, aki természetfeletti erõket mozgósít, hogy rendet tegyen. „A Pang-testvérek egyedülálló horrorstílusa nagyon jól illik ehhez a projekthez” – tette hozzá a Platinum Studios fõnöke, Scott Mitchell Rosenberg. Az ikrek most is a tengerentúlon dolgoznak, mégpedig a Sony/Columbia számára készülõ The Messengers-ben, melyben olyan sztárok vállaltak szereplést, mint Dylan McDermott (Az ítélet eladó), John Corbett (Bazi nagy görög lagzi, Szerelem a végzeten), és Penelope Ann Miller (Ovizsaru, Carlito útja).

Forrás: MoziNet (Iván István)