Jason Statham és a Rózsaszín Párduc

(MoziNet) Ha egy színész megtudja, hogy csak azért hívják egy szerepre, mert valaki más lemondta a felkérést, megsértõdik. Jason Statham azonban kivétel: õ pont ezért vállalta el.
A Rózsaszín Párduc ugyanis hamarosan visszatér, és készítõi parádés szereposztásban keltik új életre Kevin Kline, Jean Reno, Beyonce Knowles és Steve Martin mellett egy rövid szerep eljátszására David Beckham-et kérték fel…

A híres focista ujjáról lopták volna le a különleges ékkövet, melyet a nyomában csámpázó kétballábas rendõrök Rózsaszín párducnak becéznek. Beckham elvállalta a felkérést, de az utolsó pillanatban, közelgõ meccsei nehézsége és sûrû edzésprogramja miatt visszamondta a felkérést. Shawn Levy rendezõ ekkor hívta fel A szállító sztárját, Statham-et, aki azonban vonakodott igent mondani. Amikor azonban kiderült, kit kell pótolnia, rögtön kötélnek állt. „Angol vagyok – mondta utólag – és úgy veszem, hogy David Beckham-et játszom. Persze, hogy nem hagyom ki a lehetõséget. A többiek poénkodnak a filmben, én meg csak élveztem, hogy eljátszhatok egy nagy focistát.”

Az új Rózsaszín Párduc film második elõzetes már letölthetõ!