Széparcú Kétarcú

[MoziNet] Számos hollywoodi honlap számolt be arról a napokban, hogy végleg eldõlt a Harvey Dentet, alias Kétarcot alakító színész sorsa, s az elõzetes tippekkel azonos eredmény született, ugyanis a skizofrén gyilkost Tommy Lee Jones után Ryan Phillippe fogja megformálni…

A szõke filmsztár a hír szerint olyan nagyságokat ütött ki maga mellõl, mint Josh Lucas és Liev Schreiber. Phillippe kiválasztásával már szinte teljessé is vált a Batman – The Dark Night címû produció stábja, hisz korábban már fény derült a többi szereplõ kilétére: Joker szerepét a Brokeback Mountain – Túl a barátságon Oscar-jelölt sztárja, Heath Ledger játszhatja, míg a Batman – Kezdõdik!-bõl ismert arcok, így Christian Bale, Michael Caine, Morgan Freeman már korábban biztosították helyüket a hamarosan kezdõdõ forgatásba.
A számos leosztott szerep mellett azonban egyetlen karakterét még homály fedi, mégpedig Pingvinét, melyet a pletykák szerint az idei év legjobb férfi Oscarját kiérdemlõ Philip Seymour Hoffman készül megszemélyesíteni. Az elsõ részhez hasonlóan a The Dark Night-ot is Christopher Nolan rendezni. (Iván István)

Forrás: MoziNet