Superman visszatér: menüképek

[ninja] A DVD Extra szinte a tervezõasztalról nyúlta le az alábbi menüképeket, olyan frissek: ezért is láthatók még rajtuk a „szabásminták”, melyek természetesen a végleges vltozaton már nem fognak szerepelni. Lássuk hát, mi mindennel tér vissza Superman novemberben, immáron DVD-n…

Lex Luthor, Lois Lane és persze, Superman: idén nyáron mindnyájan visszatértek a moziba Bryan Singer (X-Men 1-2, Közönséges bûnözõk) irányítása mellett. A megaköltségvetéssel dolgozó produkció a mozipénztárakat ugyan nem, de a Superman-rajongók szívét maradéktalanul meghódította. Õk minden bizonnyal örömmel veszik a hírt: november idusán az Acélember DVD-n folytatja világmegáltó kalandjait. Menübemutatónkkal lerántjuk a leplet a kiadás titkairól.


Magyar nyelvû állóképes menü, ahogy azt a Warner-filmeknél már megszokhattuk.


Örömmel konstatáltuk, hogy a filmet tartalmazó korongon csupán két hangsáv, egy magyar és angol hang lesz – mindkettõ 5.1-es -, így a kép minõsége a hosszú játékidõ ellenére sem szenved majd csorbát.


A 41 fejezet segít abban, hogy pillanatok alatt elérjük kedvenc jelentünket (igen, azt, amelyikben az egyik pincsi megeszi a másikat :).


A második korongon magyar feliratos extrákat találunk.


Külön kisfilm foglalkozik Jor-El (Marlon Brando) vendégszereplésével. Az elõzetes-galériában három bemutatót találunk, s jól nézzünk körül egy mókás húsvéti tojás után!


Egy öt részre bontott, egész estés dokumentumfilm tárgyalja a megaprodukció születését.


11 kimaradt jelenet, köztük néhány mozgalmas darabbal.

Forrás: dvdextra.hu

Az amerikai kiadások borítói: