Superman: A Christopher Reeve Gyûjtemény

[DVD Extra] Õ volt minden idõk legnagyszerûbb Supermanje. Eleinte ebben nem túl sokan hittek, mikor 1977-ben Richard Donner bejelentette, hogy megtalálta a tökéletes választást az Acélember szerepére: túl sovány, túl fiatal, túl ismeretlen… Reeve-nek viszont csak egyszer kellett megmutatkoznia a piros-kék szerkóban (és 15 kilónyi izommal felpumpálva), s a kedélyek megnyugodtak…

Superman megszületett. Novemberben a Fórum Home Entertainment jóvoltából Christopher Reeve ismét magára öltheti a legnagyszerûbb szuperhõs szerepét, ekkor jelenik meg ugyanis a nyolc DVD-bõl álló Superman-gyûjtemény, amelyben sok-sok érdekes extra mellett megtekinthetjük a Reeve fõszereplésével készült négy Superman-filmet.

A novemberre tervezett díszdobozos kiadvány rengeteg údonsággal fog szolgálni. Csupán csak az elsõ résszel négy lemez foglalkozik majd: az elsõ korongon a film moziváltozatát találjuk (most elõször DVD-n) 5.1-es angol hanggal és 2.0-ás magyar szinkronnal, ezen kívül elõzeteseket, valamint Pierre Spengler producer és Ilya Salkind executive producer audiokommentárját.

A teljes cikk menüképekkel illusztrálva megtekinthetõ a DVD Extrán.

Megjegyzés: a második rész vadonat új, rendezõi változata jogi problémák miatt sajnálatosan nem jelenik meg hazánkban!

Galériánkban megtekinthetõ a teljes gyûjtemény amerikai kiadásának borítósorozata.