Sam Raimi tervei, és a Pókember 4

[ninja] A hamarosan bemutatásra kerülõ Pókember 3 rendezõje, Sam Raimi visszatér a negyedik rész direktoraként is. Ám Tobey Maguire továbbra sem szeretne Peter Parker bõrébe bújni…

Sam Raimi igazán nagyot robbantott a világ legismertebb szuperhõsének filmes adaptációjával. A Pókember eddig bemutatott két része igazi világsikert aratott és a hamarosan megjelenõ harmadik epizód is hasonló „sorsra” számíthat.

Az egyelõre még csak abszolút elõkészítési fázsban leledzõ negyedik részrõl csupa rossz hír látott napvilágot. Elõször is a két fõszereplõ, Tobey Maguire és Kirsten Dunst nem nagyon hajlanak egy újabb részben való szereplésre. Aztán Sam Raimi neve is csak mint producer merült fel.

Ám szerencsére ma érkezett egy igazán jó hír is. A '80-as évek legendás horror-direktora, Mr. Raimi végül rábólintott még egy részre, így Parker negyedik kalandját is õ vezényli le. A jó a dologban, hogy õ csak Tobey Maguire, Kirsten Dunst és James Franco szereplésével tud elképzelni bármilyen Pókember-filmet. Sajna Tobey továbbra sem hajlik a dologra.

Forrás:

Sam Raimi új hõsei

A Pókember 3 rendezõ-producere, Sam Raimi újabb szuperhõsök megfilmesítésére készül. Ezúttal a Street and Smith Publications három héroszát hozza össze egy közös filmben.

Sam Raimi neve – legalábbis rendezõként – ismét fényesen csillog. Bár a harmadik rész még bemutatásra vár, de leszögezhetjük, hogy a '80-as évek kultikus tisztelettel övezett rendezõje a Pókember-szériával ismét Hollywood élvonalába küzdötte be magát.

Ezt a manapság divatos hullámot is Raimi indította el kedvenc hálószövõnk elsõ részével. Úgy tûnik, nem csak Peter Parker kalandjai érdeklik, hiszen a legfrissebb hírek szerint egy újabb szuperhõsfilmet készül forgatni a direktor.

A szerencsés kiválasztottak a Street and Smith Publications három, külföldön rendkívüli népszerûségnek örvendõ hõse. Az elsõ Doc Savage, a bronzember, akinek bõrét áthatolhatatlan bronz borítja. A második az egyszer már – sajnos – megfilmesített The Shadow, azaz Árnyék. Az anno Alec Baldwin által megformált hõs képes füstté válni. A harmadik a The Avenger, ám róla sajnos semmilyen infót nem találtam.

A lista azonban nem végleges. A pletykák szerint további Street and Smith Publications hõsök is felbukkannak majd a moziban. A forgatókönyvet az eddig egyetlen filmet rendezõ Siavash Farahani készíti.

Forrás: