Már tervezik a Pókember 4-et?

FRISSÍTVE: [ninja] A Pókembert készítõ Sony tárgyalásokat kezdett a világszinten 1.6 milliárd dollárt fialó produkció forgatókönyvírójával, David Koepp-el…

A site szerint a stúdió fejesei teljesen lázba jöttek azok után, hogy megtekintették a május 4-én debütáló alkotás elsõ változatát. Hasonló reakció volt érzékelhetõ a Consumer Electronics Show-n is, Las Vegas-ban, ahol egy pár perces részletet játszottak le a produkcióból. A kiszivárgott pletykák szerint Koepp még szerzõdött le az újabb rész megírására, de a Sony kész más projektekben is kamatoztatni a tehetséges író tehetségét. David egyéb iránt most fejezte be az Indiana Jones 4. részének a forgatókönyvét is, melyre a két hollywoodi filmpápa, George Lucas, Steven Spielberg a napokban adott zöld utat. A mainstream mozik egyik legnagyobb szakértõje eddig olyan nagysikerû alkotásokkal vívta ki a filmkészítõk és forgalmazók figyelmét, mint a Világok harca, a Jurassic Park, a Pánikszoba, és a Carlito útja. (Iván István)
Forrás: MoziNet

David Koepp írja a Pókember 4 sztoriját

David Koepp a negyedik részek specialistája. Alig fejezte be az Indiana Jones 4 forgatókönyvét, a Sony máris leszerzõdtette a Pókember negyedik kalandjához.
Koepp Hollywood egyik legsikeresebb forgatókönyvírója. A 44 éves férfi eddigi karrierje során olyan kasszasikerek sztoriját készítette, mint a Jurassic Park, vagy a Világok harca. Mára azonban úgy tûnik, felért karrierje csúcsára, hiszen két, biztos világsikerre számítható folytatás írásának feladataival is õt bízták meg.
Az egyik – amivel egyébként a múlt héten már végzett is – Steven Spielberg legújabb filmje, az Indiana Jones 4. Az utolsó Indy-kaland sztorijáról továbbra sem tudni semmit. Rossz hír azonban, hogy Sean Connery jelenleg még nem bólintott rá az idõsebb Jones szerepére.
A második a Sony sikervárományos filmje, a Pókember 4. A hírek szerint a stúdió olyan szinten meg volt elégedve a harmadik résszel, hogy azonnal felbérelték Koepp-et a következõ epizódhoz is. Peter Parker harmadik kalandja május 4-én kerül a mozikba.
Forrás: sg.hu