Lesz F4 #2

(MoziNet) A fantasztikus négyes stábja ismételten a régi felállásban készül starthoz állni: a négy fõszerepelõ mellett (Ioan Gruffudd, Jessica Alba, Chris Evans, Michael Chiklis) Tim Story rendezõ, és Mark Frost forgatókönyvíró is leszerzõdtek a Fox által finanszírozott F4 második részére…

A legfélelmetesebb gonoszok ranglistáján kiemelkedõ helyen tanyázó Victor Von Doom megformálója, Julian McMahon sajnálatos módon nem tud csatlakozni eme frenetikus társasághoz, mivel egy Sandra Bullock fõszereplésével készülõ thriller, a Premonition mellett döntött.

Az idén bemutatott elsõ rész csak az Államokban 154 millió dollárt fialt, ám akármennyire is voltak bátrak és elképesztõk ezek a hõsök, nem mertek összecsapni a mozivászon egyik fenegyerekének, Steven Spielbergnek legutóbbi termékével, a Világok harcával, s a Függetlenség napja helyett egy héttel késõbb kezdték meg vurstliba illõ látványos produkciójukat. Ám jó hír lehet a film rajongóinak, hogy ha törik, ha szakad, de a stúdió a legközelebbi premiert 2007. július 4-ére tûzte ki.

Forrás: MoziNet (Iván István)