Képregény Info Extra

A Magyar Képregénykiadók Szövetsége hírlevelének extra kiadása három friss megjelenésrõl és két eseményrõl…

Képregény a Körúton október 6-tól

A Körút Fesztivál keretében indul útjára egy képregényes vándorkiállítás, amely elsosorban magyar alkotók mûveit mutatja be. A „Képregény a körúton” kiállítás megnyitója a Corvin mozi oldalában, a kávéházban lesz október 6-án pénteken, 19 órakor. A kiállítást megnyitja Vágvölgyi B. András és Bölöni
Kata, a kiállítás szervezoje. A kiállítás képeinek egy része és a kiállítók listája megtekintheto a www.kepregeny.info honlapon. A kiállítás október 20-ig tekintheto meg.

Friss megjelenések

Gradimir Smudja: Vincent és Van Gogh (Nyitott Könyvmuhely, 70 oldal, színes). Képzeljük el, hogy Van Gogh csupán egy szerencsétlen flótás volt, s nem egy lángeszu tehetség! A festményeit más festette, és o csupán illetéktelenül birtokolta valamennyit! További információk a www.artcomix.hu honlapon.

Princess Ai 1: Útkeresés (Fumax, 192 oldal, fekete-fehér). Kezdodik a Tokyopop népszeru, háromkötetes mangájának a magyar nyelvu kiadása. Elozetese megtekintheto a www.kepregeny.info honlapon, további információk a www.fumax.hu honlapon.

Usagi Yojimbo 1: A rónin (Vad Virágok Könyvmuhely, 148 oldal, fekete-fehér). Stan Sakai kultikus szamuráj nyulának a kalandjai végre magyarul is olvashatók. Elozetes és további információk a www.vadviragok.hu honlapon.

Oszi Animecon a Petofi Csarnokban

Szombaton, október 7.-én tartják a japán rajzfilmek és képregények rajongóinak soron következo találkozóját. Részletes információk: www.animecon.hu