Hírdessen Ön is Pókemberrel

[mano] A bejegyzés eredeti íme a Hírdessen Ön is Szuperhõssel (5) lenne, de mint tudjuk, a falmászó jobban vonzza a tekintetet. ;)
Régen volt már szó reklámokról, a pókcsípett fazon pedig csak úgy vonzza a hírdetõket, mint pókháló a legyet. Lássuk, mi mindent nincs képük a hálószövõvel eladatni…!

Kezdjük a leleplezést! Íme az igazság, Peter Parker NEM IS TUD FALRA MÁSZNI, ha nincs nála egy tekercs a legújabb Scotch kétoldalú ragasztóból:

Egy klasszikus. Ki ne ismerné ezt a rovarírtóreklámot:

Még az ide oda pattogó, pókérzékkel megáldott hõst is le lehet nyomni, ha Jiu-Jistuzni tanul az ember. Legalábbis ez a reklám ezt próbálja meg elhitetni velünk:

Már az elsõ Pókember filmhez kapcsolódó Reebok reklám elõre vetítette volna Parker sötét énjét, ami csak a harmadik részben tört elõ? És most akkor tisztázni kéne, hogy cipõben egyáltalán megtapad-e a falon… Vagy a cipõtalp Scotch gyártány lenne? ;)

Régi vicc: „Ha a napraforgóolaj napraforgóból van, akkor a babaolaj babából?”
És vajon a Pókember konzervben mi van? Minden esetre ötletes darab:

A Dodge, mint a legnagyobb amerikai autóipar jelenleg több képregényfilmnél is ott bábáskodik. A Transfomereken kívül a FantastiCar is az õ mûhelyükbõl kerül ki, így nem lehet még azon sem csodálkozni, hogy a híresen mogorva JJJ hogy volt képes egyik modelljüket szuperhõsnek titulálni:

Ejj az olaszok, az olaszok. Hangos egy népség, és ennyire megõrülnének Pókemberért is? Lehet, hogy korábban már sok hõs így járt náluk (misztikum, talán pont ezért nincsenek olasz szuperhõsök?), ezért inkább online videotékákat nyitnak:

Egy apró, de ötletes filmszínház (ismeri még e szót valaki a multiplexek óta?) reklám: „Pókember és további filmek a New Exelsior Filmszínházban”:

Pókember, Superman (?) és Tarzan a Fun Cinemas alkalmazottjaként a leggyorsabban szállítják ki a megrendelt mozijegyeket. Mire jó ez? A moziba úgyis el kell menni, miért nem veszik át a jegyet a vetítés elõtt a megrendelõk? :D

A szalmakruplisütõ Oktopusz, a krumplipürényomó Manó és a burgonyahámozó Venom együttes erõvel reklámozzák a PotatoeHead SpiderMan névre keresztelt borzalmat. Jó nekik?

„Olyan halk, hogy csak nehezen hallja meg.” – állítja a Daikin légkondícionáló reklámja a plafonról lelógó tépett maszkú Pókemberrel. Értelmetlen, de mindegy. A szuperhallású szuperember kellett volna ide…

Ám ha már a füleké a terep, akkor az IRiver sem adja alább, és hõseinknek zenei aláfestés nyomnak a fülébe akció közben.

Ennyi mára, legközelebb megint boburékokról lesz szó…