Friss hírek az Akadémiáról!

(Zorro) Ahogy ígértük, kis képes ízelítõvel is tudunk már szolgálni a Magyar Képregény Akadémia induló lapjából, a Pinkhellbõl, valamint a kész borítót is a publikum elé tárjuk!
November 25-én, pénteken reggel – ha minden jól megy – már kezünkben tarthatjuk a magazint és reméljük, hogy a Hungarocomixon minél több vásárlót üdvözölhetünk az MKA pultjánál!

Továbbá örömmel jelenthetjük be, hogy a múlt héten alkotógárdánk megkapta a bírósági végzést, mely szerint a Magyar Képregény Akadémia Mûvészeti és Kulturális Egyesület immáron hivatalosan is megkezdheti mûködését!
A rendes tagokon túl három pártoló tagot is magáénak tudhat már az egyesület, Gál Szilvia, Bayer Antal, és Kiss Ferenc személyében, valamint Tikos Péter tagunk is ezt a titulust választotta magának.
Emelett folyamatosan érkeznek az újabb jelentkezõk, alig gyõzzük a szavazatok elbírálását – két legújabb tagunk: Vass Róbert rajzoló és Péteri Gábor író! Utóbbi már a Pinkhellben is publikál, Fohász címû novellájából Cserkuti Dávid készített képregényt.

Üdvözlettel:
Az MKA Egyesület