Az S-es játék

[MoziNet] Az EA és a WBIE bejelentette, hogy igazi sztárokból álló csapatot sikerült megnyernie, hogy szinkronizálják a Superman Returns: The videogame címû játékot. A játékban feltûnik Brandon Routh (Superman/Clark Kent) alakja, és a fõszereplõk olyan sztárok hangján szólalnak meg, mint Kevin Spacey (Lex Luthor), Kate Bosworth (Lois Lane), Parker Posey (Kitty Kowalski) és Sam Huntington (Jimmy Olsen), akik egyúttal a Bryan Singer rendezésében készült, hamarosan bemutatásra kerülõ filmben is játszanak.

Idén nyáron, június 28-án a filmmel együtt megjelenõ Superman Returns: The videogame a repülés igazi élményét nyújtja a játékosoknak, akik Superman titkos hatalmának mestereivé válhatnak, megóvva vele Metropolist és lakosait. A klasszikus DC Comics képregényekre, valamint a hamarosan elkészülõ filmre alapozva a Superman Returns: The videogame több mint 60 év képregényeibõl merít, hogy elkalauzolja a játékosokat a szuperhõsök birodalmába.

A floridai Orlandóban mûködõ EA Tiburon fejlesztésében készülõ Superman Returns: The videogame a Microsoft Xbox 360 szórakoztató rendszeren jelenik meg, és természetesen az összes lehetséges platformon és konzolon is elérhetõ lesz.