23. Képregény Börze

A 23. Képregény Börze időpontja: 2012. március 11. (vasárnap) 10:00 – 15:00

Helyszín: Munkásotthon utca 3. szám alatti Általános Iskola (BP. IV. kerület)

[toc]Nyitás:

  • árusoknak 09:00-kor,
  • vásárlóknak és érdeklődőknek 10:00-kor.

Belépti díj:

  • 300.- Ft.

Árusítási díj asztalonként:

  • +300.- Ft. (A belépti díjon felül!)

Programok

A Börzén a már jól megszokott dolgokkal találkozhattok: több tízezer képregényfüzet és kötet, a képregénykiadók teljes választéka a szokottnál is kedvezőbb áron, poszterek, akciófigurák, képregényfilmek, minden, ami a műfajjal kapcsolatos.

Megismételjük az őszi Képregény Könyvtárat: az OLVASÓSZOBÁBAN ismét lesz lehetőség a legtöbb kiadó több képregénykötetét is elolvasni, megismerkedni velük.

Ugyanitt 14 órától MARVEL KVÍZ: 5 féle témakörben kell válaszolni 10-10 kérdésre, vagyis egy 50+1 kérdéses lapot kap minden résztvevő, és nem egész fél óra áll majd rendelkezésükre a válaszhoz. Az 5 témakör: régi Semices magyar Pókember sorozat, magyar Marvel képregények, Marvel filmek, Kingpin képregények és Marvel Comics (amerikai kiadványok). Az 5 legjobbat díjazzuk: a Marvel+, vagy a Hihetetlen Pókember első számaiból választhatnak maguknak egyet-egyet.

Ugyanitt sorsoljuk ki az előfizetők között a meghirdetett Kingpin-köteteket is a Marvel Kvíz eredményhirdetését követően.

A Börze az eddigieknél tágasabb lesz: megnyitjuk a második tornatermet is az árusok és a látogatók részére, vagyis nem lesz akkora tömeg a teremben, mint szokott.

Ígérték cosplayes lányok is, hogy megjelennek a Börzén is (találkozhattatok már velük az előző rendezvényeken, mint Supergirl, Ms. Marvel, Fekete Macska, Skarlát Boszorkány). [pokemeber.hu]

Várható megjelenések és új kötetek

[catlist name=23KB]

Térkép


Nagyobb térképre váltás

Oldalak: 1 2 3