2007 a te szemeddel – Szavazz!

FRISSÍTVE: Kikerült az ötödik forduló is! Harmadik alkalommal rendezzük meg évzáró szavazásunkat, melyből kiderül, mit az tartottak év legjeinek olvasóink, látogatóink. Eddig technikai okokból fórumunkon rendeztük meg ezeket, idén azonban kikerült ide a főoldalra. Ezzel a lépéssel még fontosabbá vált ez a szavazás, hiszen a kérdések az ország leglátogatottabb és talán legvegyesebb közönségű képregényportáljára kerülnek ki!
Az idei szavazás röviden így néz ki:
Először is itt lehet szavazni (és hozzászólni is), de azért olvasd el az alábbiakat is, hogy okosabb legyél!
A választékot tekintve sikeresnek mondható utóbbi év miatt is nagyon hosszúra sikerült a teljes lista, így a teljes szavazást felbontottuk, hogy átláthatóbb és szerethetőbb legyen.
Hétfőtől péntekig naponta egy-egy témában kerülnek ki különböző kérdések. A témák ezek: Jelenségek/rendezvények/kiadók, Hazai kiadványok és képregények, Külföldi kiadványok és képregények magyarul, Alkotók és háttér, Film.
Idén először sikerült megoldani, hogy egyes kategóriákban több jelöltre is leadhasd a szavazatodat. Ez nagyon nagy előrelépés, hiszen kinek van például csak egyetlen egy kedvenc hazai képregényrajzolója?!
Csak regisztrált tagok szavazhatnak. A regisztráció ingyenes és gyors, tehát ez nem kellene, hogy gondot okozzon. Regisztrációnként csak egy szavazatot lehet leadni (vagyis nem a cookie-kat vizsgálja a motor).

Kérünk mindenkit, hogy ne éljen vissza a szavazással, vagyis ne regisztráljon újra, ne kampányoljon maga- vagy haverja mellett, és ne szavazzon találomra olyan témákban, melyhez lövése sincs!

Ez nem politika, hanem kedvenc hobbink, tehát kérünk jó nagy szavazati hajlandóságot!

Köszönjük Pedro, Tony, Dala, ZoTya és a fórumozók segítségét!

A témához hozzászólni a szavazásoknál lehet!