Zombik és vámpírok abálhatják egymást a tévében?

A Z világháború írója, Max Brooks képernyőre vinné az élőhalottak vs. vérszopók tematikában megírt The Extinction Parade képregényét. Világos: a The Walking Dead rendületlenül csoszog előre, kérdés nélkül megkapta saját spinoffját, a vámpíros sorozatok sem állnak távol a nézőktől (Buffy, True Blood, Vámpírnaplók, és így tovább), szóval a két kasztot egymásnak és az emberek ellen ereszteni biztos jó buli lesz. Merthogy a történet ennyi és nem több.

Benne van a pakliban, hogy a ló túloldalán fog kikötni ez az ötlet, hisz a lehetséges tévésorozat alapjául szolgáló képregény is csak pár hónapos, és egyelőre nincs túl nagy visszhangja a dolognak. Ezt talán annak is köszönhető, hogy egy kisebb vállalatnál, az Avatar Pressnél nyomtatták ki és nem a DC-nél, vagy a Marvelnél, ugye.

Bárhogy is lesz, lehet, hogy végre választ kaphatunk a The Big Bang Theory egyik részében feltett költői kérdésre. „Ha egy zombi megharap egy vámpírt, és az a vámpír megharap egy embert, akkor az az ember zombivá vagy vámpírrá fog változni? Vagy zompírrá?” Jó lenne tudni.