Zöld darázs – The Green Hornet (2011)

Reid (Seth Rogen) laza és nagydumájú milliomos, Kato (Jay Chou) eszes, csendes és hűséges, Reid apjának (Tom Wilkinson) titkára. A páros kihasználja a kínálkozó alkalmat, hogy végre valami hasznosat tegyen az életben: felveszik a harcot a bűn ellen. Reid Zöld darázsként, Kato pedig pótolhatatlan segédjeként száll szembe a bűnözőkkel. A nem túl törvényes módszereket alkalmazó két harcművész és fegyverspecialista Reid titkárnőjének (Cameron Diaz) segítségével Los Angeles legnagyobb alvilági vezetőjének (Christoph Waltz) nyomába ered. De Chudnofsky-nak is van saját terve: méghozzá, hogy egyszer és mindenkorra levadássza a Zöld Darázst. A klasszikus képregényből készült látványos, szellemes és akciódús film különlegességét nem csak a kiváló szereplőgárda biztosítja, hanem rendkívüli rendezője is: az Egy makulátlan elme örök ragyogása és Az álom tudománya rendezője, a videoklip-mágus Michel Gondry. A sikeres vígjátékokból már jól ismert Seth Rogent végre egy új szerepkörben láthatjuk, olyan bájos, és mindig tettre kész partnerrel, mint Cameron Diaz, és egy olyan ellenféllel szemben, mint a Becstelen Brigantyk Oscar-díjas színésze, Christoph Waltz. (intercom.hu)

Rendező:Michel Gondry
Főszereplők: Seth Rogen, Jay Chou, Cameron Diaz, Christoph Waltz, Edward James Olmos, David Harbour
Stúdió: Columbia Pictures, Forgalmazó: InterCom
Bemutató dátum: 2011. január 13.
Honlap: GreenHornet-Movie.net és Facebook

2. előzetes:

Letöltés nagy felbontásban (angol nyelven!): HD 480p, HD 720p, HD 1080p

1. előzetes:

Poszterek:

Hosszú várakozás után végre megérkezett a Zöld darázs (The Green Hornet, hazai bemutató: 2011. január 13.) első előzetese: a különleges fantáziájáról ismert Michel Gondry rendező és sztárja, Seth Rogen közös alkotása, amely azok számára is bemutatja a szokatlan szuperhőst, akik esetleg eddig nem ismerték. Az alkotók azt ígérik, a film számtalan meglepetést tartogat.
De az először nyilvánosságra került képsorok legnagyobb meglepetése a főszereplő, Seth Rogen maga. Az eddig szinte kizárólag vígjátéki szerepeiről ismert színész alaposan lefogyott és valamennyire megizmosodott a szerep kedvéért.
– Azért még nem lettem Batman – nyilatkozta a színész. – A film úgyis arról szól, hogy van egy felelőtlen pacák, aki hirtelen megörököl egy elképesztő méretű vállalatbirodalmat, és rájön, hogy a sok pénzével megpróbálhat valami hasznosat csinálni. Ezért aztán átképzi magát szuperhőssé. Azért vállaltam a szerepet, mert úgy gondoltam, ez nagyjából nekem való. Nem paródiát, nem vígjátékot, hanem igazi akciófilmet csináltunk, de azért a pasas, akit játszom, nem úgy kezdte, hogy bűnözőkre vadászott. Egy kis pocak még épp belefér a karakterbe… (intercom.hu)

Seth Rogen új irányt ad pályájának. Az elmúlt években szinte nem készült sikeres vígjáték nélküle, ám a 28 éves komédiás-színész most valami egészen újat próbált ki. Ő lett a főszereplője a Zöld Darázs 3D-nek (Green Hornet, hazai bemutató: január 13.), a Cameron Diaz és Christoph Waltz közreműködésével készült szuperhős-képregény filmnek. A meghökkentő harci kütyükkel és nagyon sok pénzzel támogatott álarcos igazságtevőnek számos akciójelenetben kell jeleskednie. A cél érdekében a színész lefogyott, megizmosodott… és nem változott semmit. – A film kedvéért leromboltunk egy toronyházat, betonkeverő teherautókkal szerveztünk üldözést, totálkárosra csináltunk vagy nyolcvan autót, de a legnehezebben akkor ment a munka, amikor Seth Rogen és Cameron Diaz közös jeleneteit kellett felvennünk – nyilatkozta Michel Gondry rendező. – A legegyszerűbb beállítást sem tudtuk leforgatni. Ahányszor Cameron ránézett Seth-re, elnevette magát. – Azért ez nem egy szimpla akciófilm – mentegetőzött Rogen. – Sok poén van benne, és én szeretek hülyülni. Végül a rendező megfenyegetett, hogy ha nem fegyelmezem magam, minden jelenetben viselnem kell az álarcomat – akkor kicsit igyekeztem komoly maradni (nevet). (intercom.hu)