X4 – Mutáns Akadémia?

[SFPortal] Bár hivatalosan véget ért a trilógiává bõvült X-Men moziszéria, több különbözõ spin-off film tervei is a stúdió asztalán hevernek – az SFX információi szerint a legfrissebb és a legvalószínûbb a Zak Penn-féle Mutant Academy – Mutáns Akadémia lehet…

Zak Penn volt a társszerzõje az X-men 3: The Last Stand – A végsõ felállás filmnek is, és természetesen õ sem hagyhatta ki, hogy elõálljon a saját változatával az új filmet illetõen. Mint korábban írtunk róla, az eddigi tervek között két Wolverine film, valamint egy elõzményfilm szerepelt, melyben a fiatal Charles Xavier professzor és Magneto találkozását és barátságát mutatnák be.

„A fiatal X-menekrõl szeretnék írni” – mondta el Zak Penn az SFX-nek „azokról, akik még mindig az iskolában vannak”. Hozzátette, hogy a karakterek 99%-a természetesen a meglévõ X-men képregényekbõl jönnének – de nem szeretné kihagyni a lehetõséget, hogy egy saját mutáns karakterrel álljon elõ.

Megemlítette a „Riot at Xavier's” címet viselõ füzetet is – annak a fõellensége sok szempontból rosszabb, gonoszabb Magnetonál is. Mint az SFX-nek megjegyezte, az új karakterek használata egy új történetvonallal az X-men franchise felfrissítése lenne – ráadásul nem kell az elejétõl elmesélni a történetet, mint például a Batman Begins esetében. (Merras)

Forrás: sfportal.hu