Vissza a jövőbe #3 – Kicsoda Marty McFly?

Cím: Vissza a jövőbe #3 – Kicsoda Marty McFly?
Szerző(k): Bob Gale, John Barber, Emma Vieceli, Jose Luis Rio, Ester Salguero
Kiadó: Panel Kalandor
Ár: 4000 Ft
Formátum: keménytáblás kötet
Terjedelem: 140 oldal
Megjelenés: 2019.03.10.
Megvásárolható: Közvetlen a kiadótól
Online vásárlás:
Bevásárlólista: Loading

Kedves Időutazó barátunk!

Benned is felmerült már az a kérdés, hogy vajon Kicsoda Marty McFly? Úgy igazából. És az, hogy ki lenne ő időutazás nélkül? Mert mi történne, ha a múlt megváltozna? Ugyanaz az ember maradnál?

A tél elvonultával, és a busók tűztáncát követően ideje lesz előkapni a fluxuskondenzátoraitokat, mert a Panel Kalandor újabb időutazásra invitál! Ezúttal a cél 1986, hogy megfejtsük minden idők legfontosabb kérdését: Milyen következményekkel jár az időutazás?

A téridő-kontinuum megmentésére Marty és Doki ismét összefognak, hogy együtt nézzenek farkasszemet a rájuk leselkedő veszélyekkel ebben a 140 oldalas, keményfedeles kiadásban. Az újabb izgalmas fordulatokról ezúttal is egy egész huszonegy század gigawatt energiával gondoskodott Bob Gale és John Barber. A rajzoló feladatkörét a harmadik kötetre lepihenő Marcelo Ferreira-tól a britt Emma Vieceli (Manga Shakespeare, Young Avengers, BREAKS) vette át, aki nem csak a kötet rajzait, de magát a füzetek fő borítóit is készítette. További érdekesség vele kapcsolatban, hogy még a Bates Motel – Psycho a kezdetektől című sorozatban is közreműködött, ahol ő rajzolta Norman Bates sketch füzetének tartalmát. Jose Luis Rio, valamint Ester Salguero ismételten olyan színvilággal járul hozzá az izgalmas kalandokhoz, melyből lehetetlen lesz kiszakadni.

Tarts Marty-val, és mentsd meg a Dokit, mielőtt az egész téridő-kontinuum elpusztulna. A Vissza a jövőbe – Kicsoda Marty McFly? kizárólag a kiadótól lesz kapható, előrendeléssel, előfizetéssel, mely a panelkalandor(kukac)gmail(pont)com címen intézhető. Az előrendelés 2019. február 27-ig tart. A DeLorean várható befutása 2019 tavaszán esedékes.

Az időutazás veszélyes. Nem tudhatod kiben bízhatsz.

További információk:
Ár: 4000 (szállítással)
Terjedelem: 140 oldal
Facebook: Panel Kalandor
Twitter: @PanelKalandor
e-mail: panelkalandor KUKAC gmail PONT com

Emellett szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy már előrendelhető a sorozat IV. kötete is, mely 2019. őszén érkezik. A “Nehéz idők” egy különleges kiadvány lesz, hiszen az amerikában a 4. és 5. kötet tartalmát foglalja magába, egy több, mint 200 oldalas grandíózus történetben. A III. és IV. kötetet február végéig pedig akciósan lehet előrendelni a kiadótól. További részleteketért látogass el Facebook oldalunkra.