Vesztesek Bosszúja – The Losers (DVD)

Árulás, megtorlás, cselszövés, izgalmak és váratlan fordulatok: a Vesztesek bosszúja vérbeli akciófilm, melyben a különleges erők egy elit egységét a bolíviai dzsungelbe küldik egy veszélyes fegyver- és drogkereskedő megsemmisítésére.
A csapat – Clay, Jensen, Roque, Pooch és Cougar – azonban hamarosan rádöbben, hogy a Max nevű kíméletlen gonosztevő csapdájába estek, aki eszközként használta őket gyilkos terve végrehajtásához.
Most mindenki azt hiszi, hogy meghaltak, és ők épp erre alapozzák vakmerő akciójukat, melynek célja, hogy tisztázzák magukat, és kiegyenlítsék a számlát Maxszel.
Csatlakozik hozzájuk a rejtélyes és gyönyörű Aisha is, aki a legveszélyesebb helyzetben is feltalálja magát, és akinek szintén megvan a maga titkos terve.
Ha sikerül elkapniuk Maxet, és a világot is megmentik, új nevükkel ellentétben a Vesztesek lesznek a legnagyobb győztesek!

A Vesztesek bosszúja 2010. július 28-án teljesül be DVD-n a ProVideo tálalásában.
A kiadványon a filmet eredeti (2.40:1) képaránnyal, DD5.1-es magyar és angol hang, valamint magyar és angol felirat kíséretében találjuk.
Extraként megtudhatjuk, hogyan állta a sarat és bizonyított Zoë Saldana az adrenalinfüggő pasik közt a Zoë és a Vesztesek című, magyar feliratos kisfilmből.

Vesztesek bosszúja – The Losers (USA – 2010)
Műfaj: akció, kaland, krimi, thriller
Játékidő: 97 perc
Rendezte: Sylvain White
Szereplők: Jeffrey Dean Morgan, Zoe Saldana, Chris Evans, Idris Elba, Columbus Short, Jason Patric
Bolti ár: 3190 Ft
Megjelenés dátuma: 2010. július 28.
Hangsávok: magyar és angol DD5.1
Feliratok: magyar, angol

Online megrendelés: xpress.hu

Forrás: dvdextra.hu és xpress.hu