Vasember Magazin – Megmentheted a világot… van merszed hozzá?

Építsd meg Tony Stark legendás páncélját! KÜLÖNLEGES KIADÁS

Augusztus végétől jelenik meg itthon is a DeAgostini kiadó Vasember sorozata, mely nem önálló figurákkal hergeli a gyűjtőket, hanem egyetlen hatalmas összeépíthető vaspáncélt kínál:

Tudj meg szinte mindent a Marvel leghíresebb hőseiről ezzel a különleges sorozattal. Merülj el a lapszámokkal érkező újságokban, éld át Vasember kalandjait a kezdetektől fogva napjainkig, és építsd meg Tony Stark legendás páncélját. A Mark III nagy méretarányú modellje kifinomult kivitelezésű, ízületei hajlíthatók, és működő LED-világítás teszi még látványosabbá. Ez a különleges kiadvány kihagyhatatlan a Marvel-rajongók számára!

Az első négy lapszám várható megjelenési időpontja:

1. lapszám – Sisak – 2020. augusztus 26.
2. lapszám – Bal csizma – 2020. szeptember 9.
3. lapszám – Jobb kesztyű – 2020. szeptember 23.
4. lapszám – ARC reactor – 2020. október 7.

Hivatalos tájékoztató:

Megmentheted a világot… van merszed hozzá?
Most először Magyarországon! Megérkezett a legendás hős! Építsd meg Vasember Mark III páncélját!

Rendeld meg most a DeAgostini kiadó legújabb sorozatát a kiadvány weboldaláról (), használd a személyes promóciós kódodat (VASEMBERPRO), és előfizetésed mellé extra ajándékokat is bezsebelhetsz!

Hamarosan megjelenik a De Agostini kiadó Vasember sorozata. Építsd meg Tony Stark mitikus – Mark III páncélját, és tudj meg mindent az egyik leghíresebb Marvel-hősről: a Vasemberről! A 60 cm magas páncélt könnyedén, lépésről lépésre tudod összeszerelni az új kiadvány útmutatásainak segítségével.

Merülj el a Marvel fantasztikus világában! Mialatt megtudsz mindent kedvenc hősödről, folyamatosan építheted a saját Vasember páncélod! A lenyűgöző méretű Mark III modell rendkívül kifinomult, részletesen kidolgozott, LED lámpák is működnek benne.

Fedezd fel a leghíresebb Vasember-történeteket, ismerkedj meg a hihetetlen szuperhős karrierjével a hatvanas évek elejétől napjainkig és tekints be a Marvel-univerzum kulisszái mögé sorozatunk segítségével.

A gyűjtemény korlátozott példányszámban érhető el! Siess, nehogy lemaradj róla!

Építsd meg velünk Tony Stark legendás Mark III páncélját, és rendeld meg a gyűjteményt 2020. szeptember 9-ig a weboldalról (), használd a személyes kódodat (VASEMBERPRO), és előfizetésed mellé Vasember hátizsákot és Vasember baseballsapkát is küldünk!

Nekünk már volt szerencsénk összerakni az első számban megjelent sisakot, igencsak remek darab!

A következő oldalon megtekinthető az 1. lapszám és a teljes tervezett megjelenési lista:

Oldalak: 1 2