Ultimate News #85

Halihó! 85. alkalommal jelentkezem az Ultimate News keretei között, a 4. Magyar Képregényfesztivál után, ahol már mindenki magáévá tehette A Különítmény 1. kötetét, mai összefoglalónk egyik főszereplőjét! De itt lesz mellette még egy másik új, magyar kiadvány is, A Csodálatos Pókember 59. száma! Ami pedig az amerikai vonalat illeti: kaptok egy-egy előzetest az Ultimate X-Men és az Ultimate Fantastic Four közelgő számaiból, valamint egy egész halomnyi hírt és képet az Ultimate Origins 1. számáról! Mindezek mellé hozzácsapjuk még az augusztusi előzeteseket és a szokásos adatlapot, és máris kész minden idők egyik legjobb, legtartalmasabb újvilági összefoglalója! Jó szórakozást kívánok hozzá!

Jön a figyelmeztetés: SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET! Ennyi volt.

AUGUSZTUSI ELŐZETESEK

Augusztusban elvileg Annual-kiadásokat kéne kapnunk, legalábbis azokat kaptunk tavalyelőtt meg azelőtt… de úgy tűnik, idén is kimaradnak ezek a különszámok, legalábbis augusztusban biztos nem lesz egy sem. Ám lesz helyette újabb Ultimate Origins! Meg Venom és a Bogár az Ultimate Spider-Man 125. számában! És persze az aktuális történetek fináléja az Ultimate X-Men és az Ultimate Fantastic Four számaiban! Na azért ez se olyan rossz, nem?

Ultimate Origins #3
Írta: Brian Michael Bendis
Ceruzarajz: Jackson „Butch” Guice
Borítórajz: Simone Bianchi

Rozsomák… Nick Fury… Amerika Kapitány… Magneto és X Professzor… Vajon mi a kapcsolat közöttük? Végre szemtanúi lehetünk Charles Xavier, az X-Men vezetője, és Erik Lensherr, a később Magnetóként hírhedtté vált mutáns első találkozásának! A II. világháború véráztatta csatatereitől a Vadföld sötét árnyaiig most mindent bejárhatunk az Újvilágban Brian Michael Bendisszel (Secret Invasion) és Butch Guice-szal (Captain America), és így lehull majd a lepel minden titokról és rejtélyről!

A BORÍTÓT NEM TETTÉK KÖZZÉ!

Ultimate Spider-Man #125
Írta: Brian Michael Bendis
Ceruza- és borítórajz: Stuart Immonen

Tovább dübörög a War of the Symbiotes – és a következő áldozat talán maga Pókember lesz! Az égen röpködő Bogár lemetszett magának egy csápot a Venom-szimbiótából… De vajon mihez kezd majd vele? Venom ezután dühtől őrjöngve ered a támadója nyomába, és végigüldözi Manhattan utcáin. Ez persze már falmászó hősünk figyelmét sem kerüli el… És amikor a három harcos egymásnak esik, valami olyan elképesztő, nem várt fordulat következik be, ami tényleg csak itt, ebben a sorozatban történhet meg!

Ultimate X-Men #97
Írta: Aron E. Coleite
Ceruzarajz: Mark Brooks
Borítórajz: Gabriele Dell’Otto

Az Ultimatum már a küszöbön áll! Vajon ki áll a Vészmadár mögött? Mi a kapcsolata Rozsomákkal és az X-Mennel? A válaszok olyan helyzet elé állítják majd az X-eket, amelyet nem lesz könnyű feldolgozniuk! Vajon hogyan lehet valakiből újra ember, miután már egyszer isten volt? Aron E. Coleite (a Heroes című tévésorozat írója) és Mark Brooks közös történetének fináléja!

Ultimate Fantastic Four #57
Írta: Mike Carey
Ceruzarajz: Tyler Kirkham
Borítórajz: Billy Tan

A végső összecsapás a Salemi Hetessel! Az Agatha Harkness kiléte mögötti megrázó igazság! Namor herceg, az újvilági Torpedó mindent elsöprő haragja! Ez, és még ennél is több a történet fináléjában!

ULTIMATE SPIDER-MAN

E heti első hazai vonatkozású hírünk A Csodálatos Pókember 59. számának megjelenése, amelyben véget ér egyik személyes kedvencem, a Harcosok című sztori! Pókember, a Fekete Macska, Kalapácsfej, Shang-Chi, Vasököl, a Holdlovag, Elektra és persze a Vezér… de a végén csak egy maradhat! Vajon ki kerül győztesen a bandaháborúból? És vajon kik bukkannak fel a második történetben? Csak nem… Silver Sable és a Vad Banda…? Meg még a Vörös Omega is talán…?

A Csodálatos Pókember #59 – Harcosok (4. rész) / Silver Sable
Írta: Brian Michael Bendis
Ceruza- és borítórajz: Mark Bagley

A bandaháború megrázó fináléja, amelyet senki sem hagyhat ki! Ki marad életben? Ki hal meg? Kiből lesz áruló? És vajon összejön végre Pókember és a Fekete Macska? De ha még ez sem elég, akkor itt van Silver Sable, a könyörtelen zsoldosnő, akinek persze szintén falmászó hősünkre fáj a foga… És akkor a Vörös Omegáról még nem is beszéltünk! Plusz: dokumentáció Silver Sable-ről, a Holdlovagról, és az eddig még nem szerepelt Deadpoolról!Oldalak: 1 2 3