Ultimate News #84

Hali! Megszületett hát a 84. Ultimate News is megannyi finomsággal az Újvilágból! Az augusztusi előzetesekből például megtekinthetitek az Ultimate Spider-Man 125. és az Ultimate X-Men 97. számának borítóját, melyek csodálatosra és igen érdekfeszítőre sikeredtek. Aztán itt lesz még az Ultimate Origins 1. számának alternatív borítója is a fantasztikus Michael Turnertől, valamint pár vázlat Harvey Tolibaótól, az Ultimate X-Men legutóbbi számának rajzolójától. Az adatlap, mint mindig, most is ott figyel a helyén, az összefoglaló végén, és lesz egy igazi különlegesség is nektek a magyar frontról: a várva várt A Különítmény első kötetének borítója is bemutatásra kerül! Na most aztán fokozott izgalmi állapotba kerültetek, mi?

Itt a figyelmeztetés: SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET! Ez volt a figyelmeztetés.

ULTIMATE SPIDER-MAN

Elő-előzetes numero egy! Büszkén mutatom be a nagyérdeműnek az augusztusi Ultimate Spider-Man borítóját, ami ha jól számolom, éppen a 125. szám lesz, a War of the Symbiotes 3. része! És igen, nem csalás, nem ámítás… a fekete szmötyi újra Pókemberen!!! Lehetséges, hogy a fekete Pókember visszatér…?

ULTIMATE X-MEN

Elő-előzetes numero kettő! Aron Coleite első történetének befejezése, vagyis a 97. szám is egy csodálatos Gabriele Dell’Otto-féle borítót kap majd, ahogy azt ti is láthatjátok. A csendélet címe: Rozsomák kiszabadulása a Mátrixból. Ezért a képért szerintem már önmagában megéri majd beruházni a képregényre.

És van itt ám még valami nektek: két vázlat Harvey Tolibaótól, a legutóbbi szám rajzolójától. Az volt ugye az Apocalypse befejező része, és Tolibao két szereplő vázlatát tette közkinccsé belőle: Xavier-Végítéletét és Apokalipszisét. Voilá:

Oldalak: 1 2