Ultimate News #81

Újra itt az Ultimate News, kedves olvasóim, méghozzá jóval terjedelmesebb tartalommal, mint egy hete. Vagy mint két hete. Szóval már jó hosszú ideje… Na mindegy, lássuk, miről is ejtek ma szót nektek! Kaptok például előzeteseket az Ultimate Spider-Man, az Ultimate Fantastic Four, valamint az Ultimate Human soron következő számaiból. Mellé körítésnek befigyel majd a The Ultimates 3 4. számának alternatív borítója, sőt, még a közelgő Ultimatum első borítóját is szállítom nektek. A márciusi eladási adatok és az adatlap ezek után már tényleg csak hab a tortán. Ugye, hogy érdemes most is elmélyedni az újvilági hírek özönében? Akkor ne is várjatok tovább, kezdjétek az olvasást izibe!

Figyelmezz a figyelmeztetésre, vándor! SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET! És most folytasd utadat, vándor.

AMERIKAI ELADÁSI ADATOK

Sajnos márciusban nem jelent meg új szám a The Ultimates 3. kötetéből, így szinte biztosra lehetett venni, hogy ezúttal nem képviselteti majd magát az Újvilág a Top 10-ben. Hogy a nagy húzósorozat nélkül hogy boldogultak a többiek, az pedig azonnal kiderül.

Ultimate-kiadványok helyezése 2008 márciusában


27. Ultimate Spider-Man #120 (58 ezer eladott példány)

35. Ultimate X-Men #92 (49 ezer eladott példány)

38. Ultimate Human #3 (46 ezer eladott példány)

42. Ultimate Iron Man 2 #4 (41 ezer eladott példány)

47. Ultimate Fantastic Four #52 (38 ezer eladott példány)


Nos, a lista annyira hasonlít a múlt havira, hogy többször is le kellett ellenőriznem, nem azt írtam-e meg véletlenül újból nektek. Az égvilágon semmi változás nem történt sem a sorrendben, sem az eladott példányok számában, se sehol. Úgy tűnik, az ötlet, hogy az összes újvilági kiadvány megjelenését egyetlen napra sűrítették, nem dobta meg az eladási adatokat, de nem is rontott rajtuk. Hát… így állunk.

ULTIMATE SPIDER-MAN

Előzetes! Bizony, előzetes oldalak következnek, méghozzá a soron következő 121. számból, amelyben visszatér Pókember egyik B-, vagy inkább C-kategóriás ellensége (már ami az eddigi szerepléseit illeti): Vörös Omega! Ezúttal J. Jonah Jameson életére tör… de hogy miért, annak kiderítésére még várnunk kell pár napot a megjelenésig.Oldalak: 1 2 3