Ultimate News #69

Hűha!!! Annyi mindent sűrítettem az Ultimate News 69. részébe, hogy még felsorolni is nehéz lesz! Lássuk csak… Egyszer itt lesznek nektek az áprilisi előzetesek és a decemberi amerikai eladási adatok. Aztán kaptok rögtön három interjút is, és egy rövidke előzetest az Ultimate Spider-Man 118. számából. Majd jóval hosszabb előzetesek jönnek az Ultimate Fantastic Four, a The Ultimates 3, valamint az Ultimate Iron Man 2 soron következő számaiból. Végül pedig ezúttal is, mint mindig, egy adatlappal zárom az összefoglalót. Ha mindehhez még hozzávesszük, hogy szót ejtünk a The Ultimates 4. kötetéről is, akkor azt hiszem, minden megvan egy felejthetetlen hírcsokorhoz. Hip-hip-hurrá!

Gyorsan egy figyelmeztetés az elején: SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY, SPOILERVESZÉLY! EGY CSOMÓ DOLGOT MÁR JÓ ELŐRE TUDNI FOGTOK AZ ÚJVILÁGI SOROZATOKBÓL, HA MOST TOVÁBBOLVASTOK! EZT JÓL VÉSSÉTEK AZ ESZETEKBE, ÉS CSAK ENNEK FÉNYÉBEN FOLYTASSÁTOK! ÉN FIGYELMEZTETTELEK TITEKET, INNENTŐL KEZDVE NEM VÁLLALOK SEMMILYEN FELELŐSSÉGET! Na ez megvolt.

ÁPRILISI ELŐZETESEK

2008. április. Az Újvilág Évének negyedik hónapja. És hogy mi vár ránk majd akkor? Ó, semmi különös. Tényleg. Csupán a várva várt fináléjához érkezik az Ultimate Human és a The Ultimates 3. Ezenkívül befejeződik az Apokalipszis-sztori, valamint Thanos és a Kozmikus Kocka története is. Ja, és vadiúj sztori kezdődik az Ultimate Spider-Man új számában. Mondom, semmi különös…

Ultimate Human #4
Írta: Warren Ellis
Ceruza- és borítórajz: Cary Nord

Hulk kontra Vasember – a finálé! Lehull a lepel Peter Wisdom ördögi tervéről, és Tony Stark és Bruce Banner nem tehetnek semmit, mint hogy erejüket vesztve figyelik az eseményeket. Hulk többé nem fenyegeti a világot, de helyette jött egy még szörnyűbb ellenség? Warren Ellis és Cary Nord megrázó befejezése minden képzeletet felülmúl!

Ultimate Spider-Man #121
Írta: Brian Michael Bendis
Ceruza- és borítórajz: Stuart Immonen

Vörös Omega visszatér! A kegyetlen orgyilkos vérre szomjas… méghozzá J. Jonah Jameson vérére! De vajon mit akar ő a Daily Bugle főszerkesztőjétől? És mit tehet ellene Pókember? Kiderül a kritikusok által is méltatott sorozat áprilisi számában!

Ultimate X-Men #93
Írta: Robert Kirkman
Ceruza- és borítórajz: Salvador Larroca

Robert Kirkman utolsó számához érkeztünk… amely megrázóbb lesz, mint az összes eddigi! Megtörtént hát a legszörnyűbb, ami történhet? Apokalipszis győzelmet aratott? Ha igen, csak egyetlen erő van az univerzumban, amely véget vethet zsarnoki uralmának. De ez az erő oly hatalmas, hogy használata közben egy apró hiba is a világ végét jelentheti!

Ultimate Fantastic Four #53
Írta: Mike Carey
Ceruzarajz: Tyler Kirkham
Borítórajz: Gabrielle Dell’Otto

A Kozmikus Kocka és Thanos történetének fináléja! Mr. Fantasztikus állapota kritikus. A Láthatatlan Nő és Fáklya átálltak a sötét oldalra. Egyetlen remény maradt tehát: a Lény! Rá vár a feladat, hogy megkaparintsa Thanos karmai közül a hatalmas erejű Kozmikus Kockát!

The Ultimates 3 #5
Írta: Jeph Loeb
Ceruza- és borítórajz: Joe Madureira

Elérkezett hát a befejezés, amelyet már mindannyian tűkön ülve vártatok! Ki ölte meg a Skarlát Boszorkányt – és miért? A megrázó válasz alapjaiban rengeti majd meg a teljes Újvilágot! Árulás, titkok, valamint egy újabb gyilkosság vár ránk a fináléban, melyet ezúttal is Jeph Loeb és Joe Madureira hoznak el nekünk! És a 3. kötet végével kezdetét veszi az Újvilág következő nagy eseménye… az Ultimatum!

AMERIKAI ELADÁSI ADATOK

Ami engem illet, rég vártam ennyire az eladási adatok nyilvánosságra hozását, mint most. Hogy miért? Hát természetesen azért, mert nagyon érdekelt, hogy teljesített a The Ultimates 3! Az író, Jeph Loeb még annak idején azt ígérte, feltornázza az 1. számot az eladási lista legelső helyére, kerül, amibe kerül. Nos, azt már ugye tudjuk, hogy az első kiadásból minden példány elkelt… de vajon ennyi elég volt az első helyhez, miközben olyan nagy crossoverek zajlanak a klasszikus univerzumban, mint a One More Day és a Messiah Complex? Máris kiderül…

Ultimate-kiadványok helyezése 2007 decemberében

1. The Ultimates 3 #1 (131 ezer eladott példány)

27. Ultimate Iron Man 2 #1 (61 ezer eladott példány)
28. Ultimate Spider-Man #117 (60 ezer eladott példány)

34. Ultimate Power #9 (54 ezer eladott példány)

39. Ultimate X-Men #88 (52 ezer eladott példány)

42. Ultimate X-Men #89 (51 ezer eladott példány)

58. Ultimate Fantastic Four #49 (41 ezer eladott példány)IGEN! SIKERÜLT! Az első alkalom, hogy nem …-tal kellett kezdenem a listát! Loeb beváltotta hát ígéretét, és a The Ultimates 3 valóban ott virít az 1. helyen. Azt hiszem, ennél szebb kezdést el sem képzelhetnénk az Újvilág Évének első hónapjában, nemde? Na jó, nem bántuk volna, ha a többi sorozat is feljebb kúszik a listán… Szegény Ultimate X-Men és Ultimate Fantastic Four például botrányosan alulra kerültek (viszont az Ultimate Power 9. száma szerintem egyáltalán nem érdemel ilyen jó helyezést). Ellenben az Ultimate Iron Man 2 szintén dicséretet érdemel a hónap második legnépszerűbb újvilági kiadványa címért. A tanulság: a sok-sok reklám és kedvcsináló előzetes mindig meghozza gyümölcsét!

Oldalak: 1 2 3 4