Titánember

Cím: Titánember
Szerző(k): Caaroy Carville, Vadas Máté
Kiadó: Titánember
Ár: ? Ft
Formátum: füzet
Terjedelem: ? oldal
Megjelenés: 2015.05.10.
Megvásárolható:
Online vásárlás:
Bevásárlólista: Loading

Újabb magyar képregénysorozat indul Titánember címmel. A májusi 11. Budapesti Nemzetközi Képregényfesztiválon debütáló magyar szuperhősös széria első története összesen 9 füzetből áll majd, ami a tervek szerint a későbbiekben havi megjelenésekben fog az újságárusokhoz kerülni.

A történet forgatókönyvét az első könyves Caaroy Carville írta, míg a rajzokat és színezést a képregényes berkekben már ismert és elismert Vadas Máté jegyzi.

titanember-promo-1

Magyarország a béke szigete. Távol esve a terrorizmussal és polgárháborúval sújtott világtól, Szigeti Attila, más néven a Titánember is csupán közszolgálati jótettekkel teszi azt amihez a legjobban ért: Védelmezi a gyengébbeket, és segítő kezet nyújt ahol mások nem elég erősek a feladathoz. De nem rettenhet meg abban a helyzetben, amikor a világ problémái a küszöbünkre érkeznek, és ismeretlen tettesek támadják meg a paksi atomerőművet. Bár a teljes katasztrófát sikerül elkerülni, a károk így is hatalmasak. A magyar nép szuperhőse iránti bizalma megroppan, a magyar kormány is bűnbakot keres a történtekre, hogy a híres orosz technológiai vállalattal kötendő Stratégia Megállapodást sikerre vihesse, mialatt Sarka Noémi, egy kotnyeles oknyomozó újságírónő és az amerikai hírszerzés is Titánember nyilvánosságtól elzárt civil identitása után nyomoz. Vajon sikerül az eleddig példátlan helyzetben is helyt állnia Titánembernek? Megtalálhatja ki állhat a szörnyűséges akció mögött, amikor a saját barátnője is ellene dolgozik? Képes lesz a tettest időben megállítania, mielőtt már nem csupán Magyarország, de egész Európa és a nyugati civilizáció is a létéért fog elkeseredett harcot folytatni? Hiszen a szálak mozgatója nagyon is jól tudja: A nyugati demokráciát abban az országban kell a legerősebben megtámadni, ahol annak gyenge pontja található…

További információk:
A projekt Facebook-oldala
Honlap