Titánember #4

Cím: Titánember #4
Szerző(k): Caaroy Carville, Vadas Máté
Kiadó: Titánember
Ár: 890 Ft
Formátum: füzet
Terjedelem: 24 oldal
Megjelenés: 2015.08.11.
Megvásárolható: Újságárusok
Online vásárlás:

Megjelent, és az újságárusoknál már kapható a Titánember című képregénysorozat negyedik füzete, ami – a kiadó Facebook-oldala alapján – a nyomda hibájából minőségben sajnos elmarad a korábbiaktól. A kiadó felhívja a vásárlók figyelmét, hogy ez a verzió néhány napon belül eltűnik a standokról, és kis késéssel megjelenik az újranyomott változat.

A kiadó közleménye az alábbiakban olvasható:

Kedves Olvasók!

Az alkalmazott nyomdánk a 4. füzet esetében nem tudta hozni az eddig tartott, és jelenleginél is megígért nyomtatási minőséget.
A kinyomtatott minőség, bár olvasásra alkalmas, nem felel meg a szerény csapatunk elvárásainak. Az újabb és újabb kiadások alkalmával mi a felmerült hibákból tanulva, folyton jobb minőséget kívánunk elérni, ennek nem felel meg az, ha egy másik ponton visszaesést mutatunk.
Már sajnos nem tudjuk megakadályozni, hogy ez a kiadás újságárusokhoz kerüljön. Néhány napot követően eltűnik, és késéssel meg fog jelenni az eddig tapasztalt minőségben, egy újranyomott változat.

Az előfizetőink, amennyiben emailen igénylik, kiküldjük ezt a kiadást, vagy megvárhatják az újat. Aki az újságárusnál kívánja megvásárolni a holnapi kiadást, őt sajnos csak ezen keresztül tudjuk tájékoztatni, hogy saját felelősségére tegye.

Sajnáljuk az esetleges kellemetlenséget.

A Titánember egy magyarországi szuperhős története, a képregény független kiadó gondozásában jelenik meg. A történet forgatókönyvét az első könyves Caaroy Carville jegyzi, míg a rajzokat és színezést a képregény berkekben már ismert és elismert Vadas Máté.

Magyarország a béke szigete. Távol esve a terrorizmussal és polgárháborúval sújtott világtól, Szigeti Attila, más néven a Titánember is csupán közszolgálati jótettekkel teszi azt amihez a legjobban ért: Védelmezi a gyengébbeket, és segítő kezet nyújt ahol mások nem elég erősek a feladathoz. De nem rettenhet meg abban a helyzetben, amikor a világ problémái a küszöbünkre érkeznek, és ismeretlen tettesek támadják meg a paksi atomerőművet. Bár a teljes katasztrófát sikerül elkerülni, a károk így is hatalmasak. A magyar nép szuperhőse iránti bizalma megroppan, a magyar kormány is bűnbakot keres a történtekre, hogy a híres orosz technológiai vállalattal kötendő Stratégia Megállapodást sikerre vihesse, mialatt Sarka Noémi, egy kotnyeles oknyomozó újságírónő és az amerikai hírszerzés is Titánember nyilvánosságtól elzárt civil identitása után nyomoz. Vajon sikerül az eleddig példátlan helyzetben is helyt állnia Titánembernek? Megtalálhatja ki állhat a szörnyűséges akció mögött, amikor a saját barátnője is ellene dolgozik? Képes lesz a tettest időben megállítania, mielőtt már nem csupán Magyarország, de egész Európa és a nyugati civilizáció is a létéért fog elkeseredett harcot folytatni? Hiszen a szálak mozgatója nagyon is jól tudja: A nyugati demokráciát abban az országban kell a legerősebben megtámadni, ahol annak gyenge pontja található…

További információk:
A projekt Facebook-oldala
Honlap