The Hellbound – Út a pokol felé #2

Cím: The Hellbound – Út a pokol felé #2
Szerző(k): Jon Szang-Ho, Csoi Gjuszok
Kiadó: Fumax
Ár: 4995 Ft
Formátum: puhafedeles kötet
Terjedelem: 296 oldal
Megjelenés: 2022.11.
Megvásárolható: Közvetlen a kiadótól
Online vásárlás: fumax.hu

Novemberben érkezik a Hellbound sorozat második, befejező kötete.

A pokol árnyékában a bűnbánat már kevés.

Négy év telt el az első kötet történései óta… A pokol valósága immár az egész bolygó előtt egyértelművé vált a rengeteg szörnyű, nyilvános kivégzés után. Az Új Igazság Rend hatalma megkérdőjelezhetetlennek látszik, és vele a pokoli üzenetet kapottak bűnösségébe vetett hit is.
A rettegő emberiség ezúttal tényleg kész szembenézni önmagával, vagy csak álszent módon elfordul a másokkal történő szerencsétlenségek láttán? Ki vagy mi felelős azért, hogy az egykori elnök által megalapozott szép új világ rémálommá vált?

És vajon létezik-e megváltás az ítélet alól, vagy a figyelmeztetés után már menthetetlen az ember? De mi a helyzet akkor, ha a legutóbbi pokolra ítélt egy bűntelen újszülött? Mennyiben veszélyezteti ez a tény az Új Igazság Rend jövőjét? Mert nem mindenki hajlandó elfogadni a szekták által ráerőltetett vallási dogmákat. Vannak, akik készek szembe­nézni a múlt bűneivel. Amíg nem késő…

Ezzel a kötettel lezárul a rendkívül népszerű Vonat Busanba című film író-rendezőjének, Jon Szanghónak manhwája, amelyből a Netflix készített nálunk is nagy sikert aratott sorozatot.

A kötet előrendelhető a kiadó oldalán.