Tamara Drewe DVD

Stephen Frears könnyed romantikus komédiájában az egykor rút kiskacsának csúfolt, azóta gyönyörű nővé érett címszereplő visszatér szülőfalujába és fenekestül felforgatja annak mindennapjait.

A The Guardian című brit napilap képregény-sorozatából* készült film főszereplője Tamara Drewe (Gemma Arterton, A Quantum csendje, Perzsia hercege – Az idő homokja), a sikeres londoni újságíró, aki hosszú idő után hazalátogat szülőfalujába. A vidék tele van gazdag nyaralókkal, bohém művészekkel, nyári kurzuson alkotó írókkal, csirkékkel, tehenekkel és egy kanos rocksztárral. Az egykor nagy orráért csúfolt Tamara rút kiskacsából gyönyörű nővé cseperedett, így már puszta jelenlétével, valamint kalandos szerelmi kalandjaival az egész falucska életét fenekestül felforgatja.

Tamara Drewe 2011. május 19-én érkezik meg a boltok polcaira a Budapest Film jóvoltából. A kiadvány a filmet 1.78:1 képarányban, DD5.1-es magyar és angol, dts 5.1-es angol hang, valamint magyar felirat kíséretében tartalmazza. Extra nem lesz a korongon.

* A képregény a napilap honlapján (guardian.co.uk) elolvasható!