Szupercella (DVD/Blu-Ray)

A sikeres szökés három tényezőtől függ: az alaprajz ismerete, a rendszer átlátása, és segítség a falakon kívülről. Ray Breslin (Sylvester Stallone) egy biztonsági rendszerekkel foglalkozó hatóságnak dolgozik, börtönöket tesztelnek: meg kell találniuk a hiányzó láncszemet a szerkezetben és ezzel megakadályozni, hogy az elítéltek kitörjenek a fogva tartóik keze közül. Ray a legjobb emberük, ő az, aki képes megszökni bármilyen börtönből. A szervezet nagy megbízásra készül: elvállalják, hogy megvizsgálják az ultrabiztonságos, high-tech eszközökkel felszerelt intézmény, a Sírkő nevű szuperbörtön szökésállóságát.
Azonban hiba csúszik a rendszerbe, Rayt elrabolják, és bebörtönzik. Mivel a Sírkő létezéséről is csak kevesen tudnak, a teljesen magára maradt Ray nem számíthat külső segítségre. Olyan elítéltek között kell társra találnia, akiket kivetett a társadalom, és már senkinek sem kellenek. Ilyen Emil Rottmayer (Arnold Schwarzenegger) is, akit sikerül maga mellé állítania: meggyőzi, hogy vegyen részt merész, szinte lehetetlennek tűnő tervének kivitelezésben.
És miközben Ray a világ egyik legjobban őrzött börtönéből próbál megszökni, szép lassan a kép is összeáll: kik és miért akarják örökre kiiktatni.
A két ikonikus akciósztár egy filmben mutatja meg a világnak, hogy együtt bármire képesek.
Akár egy szuperbiztonságos börtönből is képesek megszökni, és nevükhöz méltóan ezt profin kivitelezik. Mert a legkeményebb börtönből egyedül nincs kiút.

Bővebb részletek a kiadványokról hamarosan…

http://www.youtube.com/watch?v=u79R4u_zzKg

Szereplők: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jim Caviezel, Vincent D’Onofrio,
Eredeti cím: Escape Plan
Rendező: Mikael Hafström
Forgatókönyv: Miles Chapman, Jason Keller
50 Cent, Sam Neil, Vinnie Jones
Műfaj: akció/thriller