SFPortal találkozó

A sci-fi sorozatok magyar rajongói számára szervez közönségtalálkozót az SFportal július 10-én, szombaton a Hilton Budapest Westend szálló konferencia termébe. Az eseményen a Stargate Atlantis és a Battlestar Galactica egy-egy szereplője is fellép – és minden kérdésre válaszolnak, amit a közönség feltesz nekik.

Július 10-én megnyílik a Csillagkapu, és az Ősök Városából egyenesen Magyarországra látogat Dr. Radek Zelenka, azaz David Nykl, a Stargate Atlantis szereplője. A cseh tudós azonban nem egyedül érkezik, hanem egy igazi cylont is magával rángat (a Pegazus Galaxisba is eljutottak volna a cylonok?), mert Simon / Number Four, azaz Rick Worthy is jön, hogy a Battlestar Galactica magyar rajongóival találkozzon.

Az egész napos sci-fi találkozón Te is találkozhatsz velük, kérdezhetsz Tőlük, beszélgethetsz Velük – és persze kérhetsz autogramot és közös fotót is.

Emellett az SFportal sok más egyéb, színes programmal is várja a látogatókat. Lesznek előadások a 3D mozik jövőjéről, a filmek és a számítógépes játékok házasságáról, tartanak kerekasztal beszélgetést is a tv sorozatok forradalmáról is. A jókedvről pedig egy sci-fi és tévésorozat rajongó stand-up comedy sztár, Bruti gondoskodik, mint műsorvezető.

Ne maradj le az egyedülálló és megismételhetetlen élményről, találkozz Te is az SFportal díszvendégeivel és a többi sci-fi rajongóval, és vedd át a 6000 Ft értékű ajándékcsomagodat a nap végén.

Időpont: 2010. július 10., szombat

Helyszín: Hilton Budapest Westend, Váci út 1-3.

Bővebb információ és kedvezményes előregisztráció: talalkozo.sfportal.hu