Scott Pilgrim a világ ellen DVD

Bemutatjuk Scott Pilgrimet (Michael Cera – Juno, Superbad), az állástalan, ettől függetlenül teljesen cool arcot, aki a közepesen sikertelen Sex Bob-Omb basszgitárosaként múlatja az időt, míg meg nem ismerkedik álmai nőjével, Ramona Flowersszel (Mary Elizabeth Winstead – Die Hard 4.0). Azonban ahhoz, hogy meghódítsa a vagány csajt, előbb le kell győznie annak nem egy, nem kettő, hanem hét gonosz exét! A műfaj-koktélok nagy játékosától, Edgar Wrighttól (Haláli hullák hajnala, Vaskabátok) jön ez a fantasztikus filmbomba, melyben egy romantikus lélek küzd azért, hogy szintet lépjen a szerelemben – mielőtt még beüt a GAME OVER.

A Scott Pilgrim a világ ellen 2011. májusában jelenik meg DVD-n a Select Video forgalmazásában. A kiadvány a filmet eredeti (1.85:1 és 2.35:1 között változó) képarányban, DD5.1-es magyar és angol hang, valamint magyar és angol felirat kíséretében kínálja.

Extrák:

  • Audiokommentár Edgar Wright rendező/társíró, Michael Bacall társíró, valamint az eredeti képregényt megalkotó Bryan Lee O’Malley közreműködésével (eredeti nyelven)
  • Kimaradt jelenetek köztük egy alternatív befejezéssel, ami nem volt látható a mozikban!
  • Scott Pilgrim a bakik ellen
  • Trivia track, azaz lejátszás közben aktiválható szöveges jóságok a filmről
  • Képgalériák