Értekezések a pocsolyából

„Értekezések a pocsolyából, Magunkról – magunknak” címet kapta a KKK soron következõ rendezvénye. A beszélgetés a két hazai képregényes szaklap szerkesztõjének: Szabó Zoltán Ádámnak (Panel), Bayer Antalnak (Buborékhámozó) és a közönség részvételével fog zajlani.

15 hónapja, a Második Képregényfesztiválon indult útjára a Panel, rá pontosan egy évre a Harmadik Képregényfesztiválra jelent meg a Buborékhámozó elsõ száma. A két lap közös tulajdonsága, hogy képregényrajongó szerzõi kizárólag képregényekrõl írnak képregényrajongók számára. Azóta rengeteg érdekes kérdés felmerült a két lap kapcsán – ezekrõl és az indulásuk óta megszerzett tapasztalatokról fog beszélgetni a két lap szerkesztõje, Bayer Antal (Buborékhámozó) és Szabó Zoltán Ádám (Panel).
A beszélgetésre minden érdeklõdõt szeretettel vár a Képregény Kedvelõk Klubja és a rendezvénynek helyt adó kArton galéria.
A beszélgetés után lehetõség lesz csoportosan átnézni a még meg nem nyílt Eduárd képregényboltba.Tér és idõ koordináták: kArton Galéria (Budapest, V.ker. Alkotmány u. 18.)
2007. június 28. (csütörtök) 18 órától