RED 2 (DVD, Blu-Ray)

„Frenetikus… Még az első résznél is jobb!” – Bill Zwecker, Chicago Sun-Times

A RED 2-ben Frank Moses (Bruce Willis) ismét összetoborozza egykori elit csapatát. Az egész világra kiterjedő nyomozás során egy eltűnt nukleáris rakétát kell megtalálnia az ex-ügynököknek, miközben bérgyilkosok, terroristák és hatalomőrült kormányzati tisztviselők lihegnek a nyomukban. Bruce Willis, John Malkovich, Helen Mirren, és Mary-Louise Parker ismét lubickolnak az akcióhősök szerepében. A stábhoz most két új szereplő is csatlakozott: Anthony Hopkins, aki az őrült tudós szerepében remekel, és Catherine Zeta-Jones, aki szexi orosz kémnőként toppan be Bruce Willis, azaz Frank Moses életébe.
A lemezen extrákban sem lesz hiány, bepillanthatunk a Red 2. kulisszatitkaiba, kimaradt jelenetekbe továbbá az alkotók vicces bakiparádéval is megörvendeztettek bennünket. Külön öröm, hogy a Red 2. Blu-ray változatban is megjelenik. Ne feledd, a legjobbak sohasem pihennek!

A CIA visszavonult titkos ügynöke, Frank Moses (Bruce Willis) újra összetoborozza egykori elit csapatát, hogy az egész világra kiterjedő nyomozást folytassanak egy eltűnt hordozható nukleáris rakéta után. Bérgyilkosok, terroristák és hatalomőrült kormányzati tisztviselők lihegnek a nyomukban, akik mind a szuperfegyverre fenik a fogukat.

MAGYAR EXTRÁK:

  • A Red 2. kulisszatitkai
  • Bakiparádé
  • Kimaradt jelenetek