Durván akciós képregények karácsony előtt

Jönnek az ünnepek, nagyon sokaknak még mindig luxusterméknek számít a képregény. Összegyűjtöttünk néhány kiadót és kereskedőt, amely különösen nagy akciókkal kedveskedik a vásárlóknak. A listát folyamatosan bővítjük, tehát érdemes visszanézni. És természetesen a kiadók, kereskedők sem késtek el saját akcióik megküldésével. (Itt hívjuk fel a figyelmet arra, hogy a listára felkerülés feltétele a min. 25%-os kedvezmény.)

 • Az Egmont általános 40%-os akciót hirdetett meg, ami érvényes valamennyi eddig megjelent Asterix és Tintin kötetre.
  A kötetek innen rendelhetőek meg.

 • Több mára nem igazán aktív képregénykiadó teljes választéka diszkontárakon kapható: Art Comix/Nyitott könyv, Ulpius, Athenaeum és rengeteg egy-két kötetes kísérletező.
  A diszkontkönyvekre ráálló Könyvudvaron külön képregényes kategóriába rendezik valamennyit.

 • Librinél sok Nyitott könyv/Art Comix szerepel a 2+1 akcióban, de néhány Tintin, Asterix és egyéb kiadvány is szerepel 25-50%-os kedvezménnyel. Képregényekre szűkített akciós listájuk itt érhető el. (szerk.: Az Asterixekre és Tintinekre vonatkozó akció már lejárt, azokat az Egmont honlapján érdemes keresni, ld. néhány sorral feljebb.)
  Figyelem: sajnos a Libri nem látja el valamennyi akciós termékét akciós cetlivel, így fenti linkben nem jelenik meg több akciójuk, így érdemes áttekinteni valamennyi képregényüket, mondjuk ár szerint rendezve.

 • A Líránál egységesen 250 Ft-ért kapható valamennyi Mangattack kötet.
 • Az Alexandra webshopján több Cartaphilus képregény (Hellboy, Sandman, Simpsons, Aliens) kapható 50-60%-os kedvezménnyel, valamint egy-két más kiadó terméke is (Színes bibliai történetek, Elfeledett hősök). Akciós képregények az Alexandrán.

Kapcsolódó termékek (DVD, könyv, ajándék képregény stb.)

 • Korlátozott mennyiségben ajándék képregény jár az Xpress.hu-n a Farkas film vásárlóinak.
 • Superman DVD-k féláron (néhány cím 70%-os), plusz rendelés esetén ajándék könyv (Superman: The ultimate guide to the man of steel).